VIDEO: Vanhaezebrouck komt met lof voor Perbet: "Daarin is hij geëvolueerd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
VIDEO: Vanhaezebrouck komt met lof voor Perbet: "Daarin is hij geëvolueerd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De soap rond Jérémy Perbet was één van de meest onduidelijke op Transfer Deadline Day. Hein Vanhaezebrouck kwam een laatste keer terug op zijn transferverhaal.

"Hij moest niet weg van ons", benadrukte Vanhaezebrouck opnieuw op de Gentse persconferentie. "Jérémy kwam zelf aan Peter Balette vragen om bij de coach aan te dringen op een vertrek. We hebben dat in overweging genomen."

"Eerst moesten we een alternatief hebben, maar toen die buitenlandse interesse weg was, wilden we hem absoluut niet naar een concurrent laten gaan." Jérémy Perbet zal opnieuw moeten knokken voor zijn plaats in de Gentse selectie.

Hij zal de strijd moeten aangaan met de nieuwkomers

"Coulibaly is terug, Bjedov kwam erbij en ook Kubo is hier nu. Hij zal de strijd moeten aangaan met die nieuwkomers, maar het blijft een speler met kwaliteiten die wij graag zouden blijven gebruiken", aldus de oefenmeester van de Buffalo's.

Vanhaezebrouck zag Perbet immers progressie maken. "Hij is het scoren niet verleerd, maar miste heel wat kansen. Ik vind wel dat hij geëvolueerd is in zijn voetbal en zijn samenspel. Ik ben tevreden met de evolutie die hij maakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties