Bondscoach Mourinho? "Natuurlijk zou dat uitdagend zijn"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Bondscoach Mourinho? "Natuurlijk zou dat uitdagend zijn"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar ligt de toekomst van José Mourinho? Hij heeft tot en met volgend seizoen nog een contract bij Man Utd, maar het is helemaal niet zeker dat daar een vervolg aan komt. Hij zou het wel zien zitten om daarna bondscoach te worden.

Ik denk dat ik na mijn periode bij Manchester United een gemakkelijkere job nodig heb", gaf Mourinho toe. ESPN Brasil vroeg de Portugese topcoach ook of het Braziliaanse nationale team niets voor hem is. "Natuurlijk zou dat uitdagend zijn. Elke coach wil met de beste clubs en de beste spelers werken. Het Braziliaanse team is altijd toonaangevend geweest. Ongeacht de generatie, het talent is altijd aanwezig geweest."

Niet eenvoudig genoeg?

"Maar ik heb het idee dat het een moeilijke job zou zijn. In elke Braziliaan schuilt een coach en elke journalist waant zich een betere trainer dan de bondscoach. Ik denk dat het een lastig land is om voor te werken, maar ook een zeer gepassioneerd land. Ik erken echter dat het in principe een job is voor een Braziliaanse coach," moest Mourinho wel toegeven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties