KV Mechelen maakt twee grote aanpassingen in transferbeleid

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 7 reacties
KV Mechelen maakt twee grote aanpassingen in transferbeleid
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen zal het transferbeleid in aanloop naar volgend seizoen aanpassen. Sterkhouders zoals voorheen Sofiane Hanni, Milos Kosanovic en Ivan Obradovic zullen niet meer zo gemakkelijk vertrekken en Mechelen zal de portefeuille verder opentrekken op de transfermarkt.

"Voortaan wil KV zijn sterkhouders weer sneller voor langere tijd vastleggen, zoals enkele jaren geleden. De contractverlenging van Mats Rits past in dat kader. Hij had nog een contract tot 2019, maar KV verlengde die overeenkomst dit voorjaar tot 2020." En de club zal ook meer investeren in de spelerskern, staat er te lezen in Sport/Voetbalmagazine.

"Ondanks de miljoenen die de uitgaande transfers opleverden, trok KV zelf zijn portefeuille nog nooit helemaal open op de transfermarkt. Enerzijds omdat de les van de vereffening nog fris in het achterhoofd zit, anderzijds omdat KV ook een stadionverbouwing financiert. Maar intussen telde de club voor de spelersgroep van dit seizoen wel zo’n 1,3 miljoen euro aan transfersommen neer. Een spotgoedkope kern, vindt de buitenwereld, maar voor KV is het een record."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties