Voor Engelse analist is het duidelijk na blamage: "De spelers willen Wenger buiten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 20 reacties
Voor Engelse analist is het duidelijk na blamage: "De spelers willen Wenger buiten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was niet om aan te zien, wat Arsenal maandagavond op de mat legde in en tegen Crystal Palace. De 3-0 nederlaag was geenszins overdreven en het lijkt nu echt wel moeilijk te worden voor Wenger.

Zeker nu hij de steun van de spelers kwijt lijkt. "Het doet me denken aan de wedstrijd van Chelsea tegen Leicester van vorig jaar. Toen zeiden we dat de spelers er de brui aan gaven om Mourinho buiten te krijgen. Wel nu deden de spelers van Arsenal Wenger hetzelfde aan", aldus Jamie Carragher op Sky Sports.

"Het lijkt nu dat niet alleen de fans, maar ook de spelers verandering willen. Ik ben nog steeds een groot bewonderaar van Wenger en hoe hij over voetbal spreekt, maar het lijkt dat de tijd voor verandering gekomen is."

Het zijn lafaards, ze ontvluchten de duels

-Jamie Carragher

Hij vindt dat er te weinig ambitie is. "Omdat hij er al zolang is, beheerst Wenger de hele club, van onder tot boven. Toen hij kwam, werden er meteen titels gehaald en was men teleurgesteld met de tweede plaats. Nu is top-vier al een hele tijd acceptabel. Dat kan niet. Dat heeft niets met Arsenal te maken."

De spelers komen ook niet ongeschonden weg. "Het zijn lafaards, ze vluchten uit de duels. Sanchez en Özil zijn beschamend sinds er over hun contract gepraat werd. We hebben veel kritiek op Özil, maar Sanchez was verschrikkelijk slecht de laatste maanden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties