Ongehoord: Rode Duivel maakte het te bont na België-Griekenland: twee promille in het bloed en rijbewijs kwijt

Redactie
| 27 reacties
Ongehoord: Rode Duivel maakte het te bont na België-Griekenland: twee promille in het bloed en rijbewijs kwijt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Radja Nainggolan naast het veld een feestbeest is, weten we allang. Nu lijkt hem dat zuur op te breken. Net nu zijn relatie met Martinez aan de beterhand leek, werd hij na een interland in de vroege uurtjes dronken aan de kant gezet door de politie.

De sterspeler van Roma ging na de wedstrijd tegen Griekenland nog op stap in Club Exo, een discotheek in Sint-Niklaas, dat meldt Het Nieuwsblad. Hij kent de eigenaar van de club en bleef tot in de vroege uurtjes.

Om zeven uur 's ochtends werd hij tegengehouden door de politie. De alcoholtest loog niet, hij had veel te veel op. Bijna twee promille om precies te zijn. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken en hij kreeg een boete van 1.200 euro.

Bullshit

Nainggolan zelf ontkent de verhalen. "Niet ik, maar een vriend van mij is tegengehouden. Ik zat er gewoon naast en heb niet moeten blazen." Hij ontkende ook dat hij die zondagochtend daar was. "Allemaal bullshit."

Nochtans zouden verschillende politiebronnen bevestigen dat wel degelijk Nainggolan achter het stuur zat. De KBVB en Martinez kennende, krijgt dit -terecht- nog een staartje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties