Keert Antwerp-aanvaller Tuur Dierckx nog terug naar Club Brugge? Dit denkt de voormalige publiekslieveling daar zelf over

Redactie
| 7 reacties
Keert Antwerp-aanvaller Tuur Dierckx nog terug naar Club Brugge? Dit denkt de voormalige publiekslieveling daar zelf over
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tuur Dierckx ruilde afgelopen zomer Club Brugge met succes in voor Royal Antwerp FC. De vleugelaanvaller promoveerde met de Great Old naar eerste klasse en neemt het volgend seizoen op tegen zijn ex-club.

De 21-jarige Dierckx koos bewust voor een stap terug, om er op termijn misschien wel twee vooruit te zetten. Toch keren jongens die de jeugd bij een topclub doorliepen haast zelden terug na een verhuur of verkoop. Hoe ziet de Antwerpenaar dat zelf?

"Ik kreeg die vraag ook al een aantal jaar terug, toen ik even voor KV Kortrijk voetbalde", vertelt Dierckx in Sport/Voetbalmagazine. "Het hangt ook af van de trainer en de situatie."

Altijd plaats voor Club

"Misschien staat er in mijn contract wel een clausule dat Club Brugge de eerste optie bezit om mij terug te nemen. Maar dan wel met mijn toestemming. In mijn hart zal er altijd plaats zijn voor Club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties