Racing Genk klopt zich op de borst en gaat voor het allerhoogste: "We hebben historisch veel geïnvesteerd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 16 reacties
Racing Genk klopt zich op de borst en gaat voor het allerhoogste: "We hebben historisch veel geïnvesteerd"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk was vorig seizoen nog samen met Standard de grote afwezige in play-off 1 en wil dat deze jaargang absoluut vermijden. Er werd voor een recordbedrag ingekocht bij de Limburgers.

"Er zijn nog ploegen die ambitie hebben en het is een heel sterke competitie, maar we hebben een sterke, jonge ploeg", begint voorzitter Peter Croonen nog voorzichtig bij TV Limburg.

"De jeugdige groep zal bij momenten wel wat ervaring en fysieke kracht tekort komen, maar ik ben ervan overtuigd dat wanneer we kunnen blijven meedraaien vooraan, heel wat mogelijk wordt aan het eind van het seizoen."

Geen vertrekkers meer

Daarvoor deed Racing Genk ook heel wat dure transfers. "Ik denk dat wij een historisch totaalbedrag hebben uitgegeven aan inkomende transfers. Met Ingvartsen hebben we een recordtransfer (5 miljoen euro, nvdr.) kunnen afsluiten."

"Met hem denken we een echte topper in huis te hebben." Bij Racing Genk mag ook niemand nog weg. "Elke speler in onze kern is belangrijk en beseft ook dat het een goede investering zou zijn om met Racing Genk voor de prijzen te gaan dit seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties