Mannaert en Van Holsbeeck trekken aan hetzelfde zeel tegen concurrent AA Gent: "Als dat met ons gebeurt, worden we weggehoond"

Redactie
| 44 reacties
Mannaert en Van Holsbeeck trekken aan hetzelfde zeel tegen concurrent AA Gent: "Als dat met ons gebeurt, worden we weggehoond"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent versterkte zich deze zomermercato aanzienlijk en wil komend seizoen weer een gooi doen naar een nieuwe landstitel. De Buffalo's gaan volop de strijd aan met concurrenten Anderlecht en Club Brugge.

Bij paars-wit en blauw-zwart zag men de Gentse ambities door de miljoenaankopen eveneens groeien. "Ik stel vast dat Michel Louwagie nu wel de sommen legt die hij twee, drie jaar geleden naar eigen zeggen 'nooit zou betalen'", aldus Club-manager Vincent Mannaert in Het Laatste Nieuws.

"De schuldafbouw van Ivan (De Witte) en Michel verdient veel respect, maar veel voetballiefhebbers zijn ongetwijfeld al vergeten dat het vorig seizoen tot speeldag 30 duurde vooraleer Gent zich kon plaatsen voor play-off 1..."

Sven Kums

"Als dat met ons gebeurt, worden we weggehoond", pikt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck in. "Maar goed, Gent is een meerwaarde. Er is een visie en ze zijn speciaal. En toch doet het mij plezier dat als een speler (Sven Kums, red.) de keuze krijgt tussen Anderlecht en Gent, en Gent wil op een bepaald moment zelfs meer betalen, die speler toch kiest voor Royal Sporting Anderlecht..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties