Anderlecht plakt astronomische som op Dendoncker (die wil vertrekken)

Anderlecht plakt astronomische som op Dendoncker (die wil vertrekken)
Foto: © photonews

Zoals we gisteren al schreven, heeft Leander Dendoncker aangegeven dat hij deze winter nog wil vertrekken. Maar daar is geen sprake van... behalve bij 'een zotte aanbieding'. Herman Van Holsbeeck heeft ook vrijgegeven wat hij voor zijn "pronkstuk" wil.

Dendoncker heeft twijfels nu de club is overgenomen door Marc Coucke (lees HIER meer). Met het huidige bestuur zijn er afspraken over een vertrek in de zomer, met Coucke heeft hij dat niet. En hij weet ook niet of die zich daaraan zal houden.

Maar Herman Van Holsbeeck wil hem enkel laten vertrekken indien er een megabod op tafel komt. "Dendoncker was in de vorige transferperiode al druk gesolliciteerd", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Maar nu Kara geblesseerd is, doet Leander het uitstekend als centrale verdediger en we gaan ons pronkstuk niet zomaar laten gaan."

En Van Holsbeeck waarschuwt de geïnteresseerden. "Tenzij voor een waanzinnig bod misschien. Dat zijn zaken die besproken worden. Een transfer voor 25 à 30 miljoen kan, maar dan moeten we ook meteen een vervanger klaarstaan hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties