Bayat legt zijn rol voor Anderlecht uit: "Dat is mijn missie"

Bayat legt zijn rol voor Anderlecht uit: "Dat is mijn missie"
Foto: © photonews

Mogi Bayat zit momenteel met Herman Van Holsbeeck in La Manga. De Belgische supermanager moet er mee helpen 'de creatieve oplossingen' te zoeken om de ploeg te versterken. Hij legt uit hoe moeilijk de transferwinter van paars-wit wel is.

Bayat weet dat de overname door Marc Coucke de zaken niet vergemakkelijkt. "De verantwoordelijken bij Anderlecht moeten nu zien dat ze geen beslissingen nemen die Marc Coucke niet zullen bevallen", aldus Bayat bij de RTBF.

Anderlecht wil dus spelers huren met optie tot aankoop. "Het is moeilijk om spelers te halen met dat soort constructies. De transfer van Kenneth Saief is een mirakel. Het is dankzij de klasse van het bestuur van Gent. Zij begrepen het probleem en wisten van de wens van de speler die naar Anderlecht wou."

"Maar ook dankzij de bestuurders van Anderlecht, die de situatie op een heel transparante manier hebben uitgelegd. Mijn missie is om spelers aan te brengen die in het plaatje passen en in de criteria van Hein Vanhaezebrouck", legde hij nog uit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties