De nieuwe CEO van Genk, ook zonder sportieve achtergrond: "Dat besef ik, maar samen gaan we er opnieuw een topclub van maken"

Redactie vanuit Genk
| 5 reacties
De nieuwe CEO van Genk, ook zonder sportieve achtergrond: "Dat besef ik, maar samen gaan we er opnieuw een topclub van maken"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Waarom de ene politieker zonder sportieve achtergrond ruilen voor de andere bij Genk? Een wereld van verschil zo blijkt. Janssens lag overhoop met alles en iedereen, terwijl Erik Gerits al jaar en dag verbonden is aan de club en een affiliatie heeft met iedereen.

Gerits geeft zijn job in de politie (gedeputeerde van de provincie Limburg) op om bij Genk aan de slag te gaan. "De keuze was niet makkelijk, maar ik heb mijn hart gevolgd. Ik ben al meer dan 24 jaar betrokken bij de club en ik ben zeker dat we een fantastisch toekomstverhaal kunnen schrijven", aldus Gerits.

"Ik wil ook Patrick Janssens bedanken voor het goede werk. Genk moet op korte termijn opnieuw een topclub worden, op en naast het veld. We moeten terug een warme club worden waar iedereen zich thuisvoelt."

Mayonaise

Gerits beseft ook dat hij niet de achtergrond heeft. "We moeten het samen doen. Ik wil de mayonaise doen pakken, ik heb niet alle talenten. Er zijn anderen met specifieke talenten. Ik wil iets uitbouwen met de mensen en de ploeg én met alle supporters om een mooi verhaal te schrijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties