Club-coach en kampioenenmaker Ivan Leko spreekt over de aanbiedingen die hij kreeg: "Ja, er is al interesse geweest"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
Club-coach en kampioenenmaker Ivan Leko spreekt over de aanbiedingen die hij kreeg: "Ja, er is al interesse geweest"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge kende een boerenjaar en stond een heel seizoen bovenaan de rangschikking. Na een beklijvende nacompetitie zette blauw-zwart met een titel de kers op de taart.

Club Brugge ruilde Michel Preud'homme in voor Ivan Leko. Velen stelden zich vragen bij zijn komst, maar de Kroaat maakte blauw-zwart meteen kampioen.

Die prestatie is natuurlijk andere clubs niet ontgaan. Zo kreeg Leko al meerdere aanbiedingen. "Ja, er is al interesse geweest en dat maakt mij trots, maar mijn toekomst ligt hier", aldus de oefenmeester in Sport/Voetbalmagazine.

"Geen enkele kopie is beter dan het origineel"

Voor Leko wordt het zaak om het vorige seizoen met Club te bevestigen. Hoe zal hij nog meer innoveren bij de landskampioen? "Door mijn ervaring te gebruik en op elk niveau een open communicatie te voeren en open te blijven staan voor nieuwe informatie, inzichten, kennis en wetenschap, maar altijd mijn originele zelf te blijven", aldus Leko.

"Want geen enkele kopie is beter dan het origineel. Het belangrijkste moment is voor mij wanneer een speler begint te geloven dat wat je doet goed is en dat het hem persoonlijk en de ploeg beter maakt. Dan weet ik dat ik mijn job heel goed deed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties