TD steekt hand in het vuur: "Waasland-Beveren heeft nooit meegedaan aan matchfixing"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 9 reacties
TD steekt hand in het vuur: "Waasland-Beveren heeft nooit meegedaan aan matchfixing"

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren zit in de hoek waar de klappen vallen. Na een stroeve seizoensstart gaat het de laatste weken iets beter, maar de operatie Propere Handen hangt als een donkere wolk boven de Freethiel. Op de wekelijkse persconferentie kwam technisch directeur Danny De Maesschalck meer uitleg geven.

"Ik ben wat gefrustreerd na wat er de afgelopen dagen allemaal gebeurde", verklaarde hij volgens Het Nieuwsblad. "Waasland-Beveren wordt geviseerd en in een hoekje geduwd waar het zeker niet thuishoort. De verdachtmakingen die geuit worden in de media kloppen niet. Ons team heeft nooit aan matchfixing gedaan."

De waarheid zal niet interessant genoeg zijn?

DDM

Voorzitter Dirk Huyck is volgens de laatste berichten een spilfiguur bij de omgekochte wedstrijd op de slotspeeldag in Mechelen (lees hier meer). "Ik steek mijn twee handen en zelfs voeten in het vuur voor onze voorzitter. Hij heeft geen match geregeld en zal dat ook nooit doen", verzekert De Maesschalck.

Niemand van Beveren heeft volgens de TD iets te maken met het dossier van de matchfixing. "Kijk, als we alles in vraag gaan stellen in het voetbal dan kunnen we er beter mee stoppen. In een wedstrijd zijn er wel tien fases waarbij je je vragen kan stellen. Maar matchfixing? Neen, daar hebben Dirk Huyck en de club Waasland-Beveren zeker niet aan meegedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties