Interview Dante Brogno (Francs Borains) opgetogen met loting Beker : "We wilden een topper, en die hebben we gekregen!"

Dennis Rosiers
| 0 reacties
Dante Brogno (Francs Borains) opgetogen met loting Beker  : "We wilden een topper, en die hebben we gekregen!"
Foto: © photonews

Francs Borains ontvangt in de zestiende finales van de Beker van België niemand minder dan Club Brugge. Het wordt een galamatch voor de ploeg uit Tweede Amateur. Ook coach Dante Brogno is in de wolken.

"We wilden een topper, en die hebben we gekregen! We zullen spelen tegen een ploeg die op weg is naar de poulefase van de Champions League", vertelt coach Dante Brogno aan Voetbalkrant/Walfoot. " Het is een eer om Club Brugge bij ons te ontvangen. Ik ben echt blij voor het bestuur en de supporters; we gaan er een topavond van maken.", aldus de ex-speler en ex-coach van Charleroi.

Desondanks concentreert de coach van Frans Borains zich voornamelijk op de competitie, die komend weekend van start gaat. " De Beker blijft de Beker, al gaf het ons seizoensbegin al veel glans. Het is een galamatch die we gaan spelen, maar het kampioenschap is het allerbelangrijkste. Het harde werk van de voorbije zes weken begint te renderen en we zijn vol vertrouwen voor het vervolg van het seizoen. We moeten blijven verderwerken op hetzelfde elan", concludeert Dante Brogno.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga C

Nieuwste reacties