Scheldpartij Lang krijgt mogelijk nog een staartje: "Bondscoach Koeman gaat hem zeker aanspreken"

Scheldpartij Lang krijgt mogelijk nog een staartje: "Bondscoach Koeman gaat hem zeker aanspreken"
Foto: © photonews

De beelden van de scheldpartij van Noa Lang hebben inmiddels ook Nederland bereikt. Mario Been, ex-coach van Racing Genk, schrok van de beelden.

De beelden van Noa Lang die al scheldend door de spelerstunnel loopt na de Brugse derby zijn inmiddels al een paar dagen oud. Maar ze hebben nu ook Nederland bereikt. Nadat eerder Wesley Sneijder de uitspraken van Lang al afkeurde, doet ook Mario Been dat nu.

Mario Been, tussen 2011 en 2014 trainer bij Racing Genk, zag de beelden ook. "Ik schrok hiervan. Als voetballer vind ik dat je een soort uithangbord bent, zeker als speler van het Nederlands elftal", zei Been bij ESPN. 

Volgens Been mag Lang zich dan ook verwachten aan uitbrander van de nieuwe Nederlandse bondscoach. "Ik denk dat Ronald Koeman hem er zeker op gaat aanspreken. Wat hij riep in die hal vind ik niet op een voetbalveld thuishoren."

Marciano Vink verdedigde Lang nog, die ook "kanker, kanker" riep. "Ik weet 100% dat hij de ziekte niet bedoelde. Je hoort het best wel vaak, dat moet stoppen. Maar ter bescherming van Noa Lang denk ik dat hij het niet zo bedoelde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties