Noa Lang wil zelf voor wel heel opvallende transfer kiezen: "Voor één of twee jaar dan"

Noa Lang wil zelf voor wel heel opvallende transfer kiezen: "Voor één of twee jaar dan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Noa Lang werd vorige zomer vaak aan een transfer gelinkt, maar zover kwam het niet. De kans dat hij volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt wordt kleiner en kleiner.

Noa Lang speelde geen slecht seizoen, maar deelde wel in de malaise waarmee zijn ploeg in de Jupiler Pro League af te rekenen kreeg. Zelf is hij tevreden over wat hij liet zien.

En dat zou eigenlijk veel meer dan voldoende moeten zijn voor een transfer, zo oordeelt Lang zelf in een gesprek met Ziggo Sport. Maar nu overweegt hij toch een Nederlands avontuur.

“We gaan het zien, ik laat alles op me afkomen”, klinkt het. “Zelfs terug naar Nederland is een optie, we gaan zien wat het wordt. Eerst zei ik stellig ‘nee’, maar ik ben pas vader geworden dus ik kijk er anders naar. Misschien één of twee jaar kan geen kwaad.”

En de reden is duidelijk volgens Lang. “Als ik bij Ajax of PSV had gedaan wat ik drie seizoenen bij Club Brugge heb gedaan, speelde ik nu bij een Europese topclub. Blijkbaar verkopen ze in België niet zo goed, dus ik overweeg het. Het is taaier voetbal dan in de Eredivisie, alleen maar beukers.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties