Anderlecht-fans mogen dromen op komst van transfertarget opbergen

Anderlecht-fans mogen dromen op komst van transfertarget opbergen
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De Anderlecht-fans zijn al verwend geweest tijdens deze transfermercato. Jesper Fredberg gaf bijna 20 miljoen euro uit voor tien nieuwe aanwinsten. En toch is de financiële balans nog positief. De supporters dromen wel nog van een extra winger, maar één transferdroom mogen ze al opbergen.

Bij Anderlecht weten ze nog niet of Francis Amuzu volgende week nog voor de club speelt. Indien niet, zou een vervanger uiteraard nodig zijn. Al zit paars-wit momenteel ook niet dik in de wingers. Sinds het begin van de mercato circuleert de naam van Luis Palma van Aris Saloniki.

De linkerwinger heeft een interessant profiel en het dossier lag wel degelijk op het bureau van Fredberg. Maar de Hondurees lijkt nu zijn keuze gemaakt te hebben. Hij trekt naar Celtic Glasgow, dat een bod van 4 miljoen euro bij de Grieken neerlegde.

Indien nodig kan Fredberg echter nog snel schakelen, want er liggen nog enkele opties klaar. In ieder geval zal - bij een vertrek - er extra snelheid moeten gehaald worden als vervanging voor Amuzu. Daar heeft Anderlecht er immers niet te veel van.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties