Fans hekelen ticketverkoop voor Champions League op Bosuil en hebben allemaal hetzelfde voorstel

Fans hekelen ticketverkoop voor Champions League op Bosuil en hebben allemaal hetzelfde voorstel
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Woensdagavond maakte Royal Antwerp FC slecht nieuws bekend. Voor 600 fans zal er geen abonnement voor de matchen in de Champions League zijn.

Bepaalde delen van de tribunes op de Bosuil mogen voor de Champions League niet op hun volle capaciteit gebruikt worden. Ook UEFA eist een stevig aantal tickets voor elke wedstrijd.

Daardoor zijn er, als elke abonnee van The Great Old ook naar de Champions League wil komen kijken, maar liefst 600 plaatsen te weinig. De fans kunnen echt niet lachen met die gang van zaken. Een greep uit de reacties...

“Echt 0,0 begrip hiervoor. Hoe kan je dit maken tegenover je abonnees?”

“Zo slecht geregeld en zo amateuristisch, kan je je toch niet voorstellen. Ontzettend misnoegd.”

“Dat er plaatsen voor UEFA moeten voorzien worden, daar kan een club niets aan doen. Maar twee weken geleden alles in gang zetten om elke abonnee te ontvangen en daar nu van moeten terug krabbelen is niet professioneel.”

“Zet die van de UEFA op de 2!!”

“Kan ook enkel maar den Antwerp overkomen zeker?”

“Als er ook maar 1 ticket op de vrije markt komt voordat elke abonnee de kans kreeg, is dat een schande.”

“Meer en meer worden onze supporters vergeten met de huidige ticketverdeling. Eveneens dat het oneerlijk verloopt, want supclubs zijn eerst. Zijn al verplicht om daar ook aangesloten te zijn. Ben 64 en vanaf mijn 5 kind aan huis. En nee, heb nooit een abo gehad.”

“20 jaar bijna alles gezien en nu het belangrijk is de kans hebben om niet binnen te kunnen omdat er successupporters die nog niet lang gaan zien zelf vrienden kunnen meenemen die misschien nog nooit in de buurt van een stadion zijn geweest.”

“Ik vind dit een grote schande. Het gaat hier weer eens over diegene met het grote geld. Wij die als Antwerp supporters die altijd in weer en wind ter plaatse zijn worden steeds benadeeld.”

De fans zijn dan ook duidelijk en stellen allemaal dezelfde oplossing voor. Waarom werkt Royal Antwerp FC zijn wedstrijden niet af in het Koning Boudewijnstadion?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties