Woelwater Balotelli heeft dan toch een nieuwe club gevonden

Hendrik Van Wonterghem
| 0 reacties
Woelwater Balotelli heeft dan toch een nieuwe club gevonden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze zomer maakte Mario Balotelli zich voor een zoveelste keer onmogelijk bij zijn club. Bij FC Sion was er geen toekomst meer voor de Italiaanse spits.

Mario Balotelli lag al geruime tijd op ramkoers bij de Zwitserse club FC Sion. De club verweet hem zijn afspraken niet na te komen en een vertrek naar Saudi-Arabië te forceren, terwijl de Zwitsers zelf geen vervanger konden halen. "Het was een vergissing om hem te contracteren. Ik geef toe dat ik het helemaal mis heb gehad met hem", zei technisch directeur Barth Constantin deze zomer.

Balotelli zelf gaf aan geen oren te hebben naar een transfer naar het Midden-Oosten. "Ik heb in mijn carrière ooit een veel hoger bod geweigerd. Dat kwam uit China. Ik kon toen veel meer gaan verdienen dan nu in Saoedi-Arabië. Ik speel echter te graag voetbal, dus bleef ik bij Marseille", vertelde hij toen.

Het enfant terrible heeft met Adana Demirspor een nieuwe club gevonden. De Italiaan speelde echter al tussen 2021 en 2022 voor de Turkse club, en was daar goed voor 18 doelpunten en 4 assists in 32 wedstrijden. Bij de club uit Adana krijgt hij Patrick Kluivert als hoofdcoach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties