KV Mechelen klopt niet zonder moeite ploeg uit de Challenger Pro League in oefenwedstrijd

KV Mechelen klopt niet zonder moeite ploeg uit de Challenger Pro League in oefenwedstrijd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen heeft een vriendschappelijke wedstrijd gewonnen van Zulte Waregem. De match werd achter gesloten deuren afgewerkt.

KV Mechelen trok naar de Elindus Arena om Zulte Waregem uit de Challenger Pro League partij te geven. Het werd 0-2 voor de bezoekers.

Na een verkennende openingsfase van de wedstrijd kregen beide ploegen enkele kansjes. Guindo was er voor de thuisploeg enkele keren dicht bij, maar het was Cobbaut die een hoekschop van KV Mechelen binnen kopte voor de voorsprong.

Na de rust bleef Essevee heel goed druk zetten en daar hadden de bezoekers het duidelijk moeilijk mee. KV Mechelen probeerde wat aan te dringen en kon via El Gharbi dreigen. Het was echter Loiseaux die voor het tweede doelpunt van de eersteklasser zorgde met een fraai doelpunt.

Essevee bleef goed mee voetballen en versierde wat kansen, maar tot een doelpunt kwam het niet. Een verdienstelijke partij van de thuisploeg, maar KV Mechelen was duidelijk efficiënter.

Opstelling Essevee: Van Der Gouw, Tambedou, Derijck (46’ Labie), Lopez, Demuynck, Savic, Sergeant, Bagan (75’ Cappelle), Brüls, Guindo (46’ El Boutaibe), Machado

Opstelling KV Mechelen: Raemaekers, Van Hecke, Hairemans, Storm (60’ Van Der Velde ), Loiseaux, Thoelen, Schoofs (60’ Bafdili), Mrabti (60’ Yeboah), Cobbaut, Foulon (60’ El Gharbi), , Bassette (75’ Antonio)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties