Bart Verhaeghe voert de druk op bij Club Brugge en kondigt transfer(s) aan

Bart Verhaeghe voert de druk op bij Club Brugge en kondigt transfer(s) aan

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge zit alweer in het sukkelstraatje en dat was niet verwacht. Blauw-zwart heeft immers weer stevig geïnvesteerd afgelopen zomer, maar niet alle transfers zijn al een meerwaarde gebleken. Op een bijeenkomst van de Club Brugge Foundation kondigde Bart Verhaeghe versterking aan.

Bij Club Brugge zijn ze geen fan van wintertransfers, maar nu noopt de situatie hen er toch toe om in te grijpen. Verhaeghe liet weten dat er ingegrepen zal worden als de huidige kern zijn niveau niet opkrikt, weet Het Nieuwsblad

We kunnen ons voorstellen dat het dan vooral gaat over een extra verdediger. In die sector werd er niets bijgehaald omdat er geoordeeld werd dat er voldoende kwaliteit was. Maar Club slikt veel tegendoelpunten en een kwaliteitsinjectie dringt zich op.

Ook in de aanval loopt het niet zoals het moet. Igor Thiago heeft zijn kwaliteiten nog niet optimaal kunnen laten zien. De Braziliaan worstelt soms met de bal en mist knullig grote kansen. Een nieuwe spits in de winter lijkt echter niet aan de orde, want blauw-zwart betaalde toch zo'n 7 miljoen voor Thiago. Ze hopen ook dat Jutgla zijn niveau opkrikt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties