Club Brugge staat voor cruciale en moeilijke weken: "Kunnen heel lelijk vallen"

Club Brugge staat voor cruciale en moeilijke weken: "Kunnen heel lelijk vallen"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge staat pas zevende in de rangschikking en heeft de komende weken een bijzonder zwaar programma. Voor de volgende interlandbreak zullen ze zich stevig moeten herpakken.

Club krijgt straks achtereenvolgens Lugano, Antwerp, Union en Beerschot voor de kiezen in de drie competities waar ze actief in zijn. Antwerp zit dan wel zelf in een moeilijke periode, maar Union raast door de competitie. En Beerschot, op het Kiel, dat wordt ook stevig, want ook zij zijn goed bezig in 1B.

Club kon in de competitie al vijf matchen op rij niet meer winnen en pakte 3 op 15. Ook Ronny Deila komt dus onder vuur. Het geluk van Deila is dat Club Brugge vorig jaar al 3 trainers heeft gehad, dat heeft uiteindelijk ook niet gewerkt. Dus, daar zou ik toch nog even mee wachten. Dat hebben ze daar bij Club Brugge ook wel geleerd", aldus Peter Vandenbempt bij Sporza.

Maar veel krediet zal hij ook niet meer hebben en hij zal resultaten moeten neerzetten de komende weken. "Want de komende 2 weken kan Club Brugge nog heel lelijk vallen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties