Onthullingen rond Club Brugge: "Verkoopproces voor Kerstmis afgerond" en "Verhaeghe weigerde 30 miljoen"

Onthullingen rond Club Brugge: "Verkoopproces voor Kerstmis afgerond" en "Verhaeghe weigerde 30 miljoen"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bij Extra Time kwamen ze gisteren natuurlijk ook terug op de sportieve crisis bij Club Brugge. Daarbij deed Peter Vandenbempt toch een paar opmerkelijke onthullingen. Onder meer dat de verkoop van de club dichterbij is dan eerst gedacht.

Dat Club Brugge te koop staat, is geen geheim. Maar achter de schermen zouden ze daarmee al verder staan dan gedacht. "Het is een slecht moment voor die sportieve crisis bij Club", begon Vandenbempt. "Ze zitten in een verkoopproces en dat zou voor Kerstmis afgerond worden."

"Misschien komen ze dan in Amerikaanse handen en dat zorgt voor nog meer onzekerheid binnen de club. Daarnaast zijn Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert, die tien jaar een geweldige tandem vormden, uit elkaar gegroeid. Je hebt toch af en toe wat incidenten tussen die twee."

Dat kwam tijdens de zomermercato nog eens tot uiting. "Mannaert had een geweldige deal voor Antonio Nusa met Chelsea geregeld. Voor meer dan 30 miljoen. Verhaeghe heeft dat geweigerd en dat zorgt toch voor spanningen."

"Mannaert gaat zelfs niet meer naar uitmatchen en dat is toch vreemd voor de man die de sportieve touwtjes in handen heeft. En als er een nieuwe eigenaar komt, kan die heel goed zeggen dat ze graag hebben dat Mannaert blijft om voor continuïteit te zorgen. Maar misschien doet hij zelf graag ook iets anders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties