Competitie: Hyundai A-League
Speeldag: Halve Finales (T)
Stadion: Central Coast Stadium
Mariners op twee wedstrijden van titel

De Central Coast Mariners hebben zich geplaatst voor de volgende ronde. In die wedstrijd speelt het volgende week zondag tegen de verliezer van de andere halve finale (Sydney FC - Adelaide United). Wie die wedstrijd wint, mag het opnemen tegen de winnaar van het duel Syndey FC - Adelaide United. Wie dan die wedstrijd tot een goed einde brengt, mag zichzelf de eerste kampioen van de A-League noemen.

In de terugwedstrijd van hun halve finale hadden de Central Coast Mariners een 1-0 voorsprong te verdedigen tegen de Newcastle Jets. De Mariners domineerden de eerste 25 minuten van de wedstrijd, maar de beste kans via Tom Pondeljak werd door middenvelder Nick Carle van de doellijn gewerkt. En ook hier had de beroemde wet "Als men niet scoort, valt de goal aan de overkant" zijn uitwerking. Tot eenieders verbazing scoorde Matt Thompson met een prachtig afstandschot voor de Jets.

De Mariners lieten zich echter niet doen en gingen in de tweede helft op hun elan verder. Maar het was vooral invaller Damian Brown die de kansen van de thuisploeg miste. In de 79ste minuut kregen de Mariners dan toch wat ze verdienden. Brown plaatste een voorzet op het hoofd van Dean Heffernan en die kopte zijn ploeg in de volgende ronde. In die volgende ronde zullen de Mariners het op zondag 26 februari opnemen tegen de verliezer van het duel Syndey FC - Adelaide United. Deze twee ploegen spelen komende zondag hun terugwedstrijd. De heenwedstrijd was op een 2-2 gelijkspel geƫindigd.