Competitie: Hyundai A-League
Speeldag: Kleine Finale
Stadion: Hindmarsh Stadium
Mariners naar de Grote Finale

De Central Coast Mariners hebben zich ten koste van Adelaide United geplaatst voor de Grote Finale. In de Kleine Finale gingen de Mariners met 1-0 winnen op het veld van Adelaide. In de Grote Finale moet het op zondag 5 maart naar Sydney om voor een waarschijnlijk uitverkocht stadion (ongeveer 40.000 toeschouwers) de plaatselijke ploeg, Sydney FC, partij te geven.

De enige goal van de partij viel al na zeven minuten. Andre Gumprecht rende de rechterflank af en bracht de bal voor doel. En toen maakte Adelaide-verdediger Adam Van Dommele een zeer kostbare fout. Hij trapte gewoon over de bal, waardoor Tom Pondeljak van dichtbij kon afwerken. Voor de middenvelder slechts zijn tweede doelpunt van het seizoen, maar wel een heel belangrijke. De Mariners bleven via Gumprecht over de rechterflank komen, maar uitgespeelde kansen waren er de daaropvolgende twintig minuten niet meer. Adelaide kreeg even voor het half uur nog een dot van een kans, maar Mariners-goalie Danny Vukovic redde een poging van Ross Aloisi.

In de tweede helft was het al Adelaide wat de klok sloeg. Doelpunten kwamen er echter niet meer uit voort. Vukovic had een begenadigde dag en maakte doelpogingen van Travis Dodd, Shengqing Qu en Ross Aloisi onschadelijk. Had Vukovic echter de bal niet, dan waren er nog zijn medespelers of het doelhout. Michael Beauchamp redde immers een inzenden van Qu, terwijl Wayne O'Sullivan in blessuretijd hetzelfde deed op een kopbal van Greg Owens. Een kwartier voor tijd zag Fernando Rech zijn vrije trap op de deklat uiteen spatten.

Het sprookje van de Central Coast Mariners blijft maar duren. De ploeg startte de competitie als één van de outsiders, maar door een reeks van twaalf ongeslagen wedstrijden staat de ploeg op één overwinning van de titel. Adelaide won dan wel met ruime voorsprong de reguliere competitie, maar geraakt niet in finale mede omdat het geen enkele van zijn laatste zes wedstrijden kon winnen.