Word fan! 42

Challenger Pro League Play-Offs Kalender

Ook in de Promotion Play-Offs is er een speelschema en kalender om weer te geven welke wedstrijden er allemaal op het programma staan. Voetbalkrant houdt u op de hoogte van alles rond de kalender van de Promotion Play-Offs.

De kalender van de Promotion Play-Offs bestaat uit tien speeldagen, waarin de zes deelnemende ploegen zullen uitmaken wie de titel pakt en promoveert naar de Jupiler Pro League. De eerste speeldag stond in het weekend van 25 en 26 februari op het menu. Club NXT - Beveren, Beerschot - RSCA Futures en RWDM - Lierse Kempenzonen waren de affiches die dan aan bod kwamen.

Duels titelkandidaten

De grootste titelkandidaten zijn SK Beveren en RWD Molenbeek. Deze ploegen kwamen mekaar op de tweede speeldag al tegen: op 4 maart gaven ze mekaar partij op de Freethiel. Beveren won met 3-1. Hun volgende onderlinge duel staat gepland op de zevende speeldag van de Promotion Play-Offs. Op 16 april ontvangt RWDM Beveren in het Edmond Machtensstadion.

Slotspeeldag

De slotspeeldag van de Promotion Play-Offs gaat door in het weekend van 13 en 14 mei. Alle matchen op deze speeldag worden afgewerkt op 13 mei en gaan om 20u45 van start. Beerschot - Lierse Kempenzonen, RWDM - RSCA Futures en Beveren - Club NXT zijn dan de laatste duels die op de kalender staan. Mogelijk valt in deze wedstrijden nog de finale beslissing over de titel in de Challenger Pro League.

Huidige speeldag: Speeldag 10

Download alle wedstrijden van 2e - promotie naar jouw kalender. De data worden automatisch aangepast, zodat je altijd de laatste data bij de hand hebt.

* Outlook XP/2003 is een oudere kalendertoepassing en biedt geen mogelijkheid om kalenders te synchroniseren. Deze moet dus manueel geüpdatet worden.

 Stand G P
1. RWDM RWDM 10 69
2. SK Beveren SK Beveren 10 68
3. Club Brugge NXT Club Brugge NXT 10 49
4. Beerschot Beerschot 10 49
5. Lierse Kempenzonen Lierse Kempenzonen 10 46
6. RSCA Futures RSCA Futures 10 37