Kasterlee
Mol
Datum: 30/04/2006 15:00
Competitie: Antwerpen (3D)
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Stadion SK Kasterlee
Invallers beslissen match in slotminuut
Eddy Leysen
| 0 reacties
Invallers beslissen match in slotminuut
Foto: © SC

Het duel tussen Kasterlee en Mol kende een wisselvallig verloop. In een aantrekkelijke eerste helft kreeg de thuisploeg de meeste kansen, maar kwamen de bezoekers op voorsprong. In de slotminuut van een bedroevende tweede helft konden de Kasterleese invallers orde op zaken stellen en alsnog de punten thuis houden.

De eerste kans was voor de jonge Jan Meeus, maar hij mikte te hoog. Enkele minuten later bediende die Niels Lauwers wiens poging eveneens over ging. De doelmannen hadden hun werk, maar het doelpunt viel even voor het einde van de eerste helft. Mollenaar Kristof Mertens versloeg een nochtans secure Tom Dubois. Even daarvoor was een bezoekend doelpunt wegens buitenspel nog afgekeurd.

De tweede helft leek dood te bloeien met langs beide kanten slechts één noemenswaardige kans. Moors stuitte op Dubois, Gunther Bertels was paraat op een vrijschop van Jimmy Mertens. Het venijn zat hem in de staart, wanneer de invallers het tij deden keren. Invaller Rob Embrechts kopte in de slotminuut op voorzet van Lauwers de gelijkmaker tegen de touwen, ook de twee andere invallers lieten zich enkele tellen niet onbetuigd. Dries Geudens bediende Kurt Baeyens, die de thuisploeg de drie punten bezorgde.

Antwerpen (3D)

 Speeldag 13