Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Stadion KFC Halle
Halle - Wechelderzande
Jan Van Looy

Halle moest na een 0 op 6 opnieuw punten behalen, en begon de partij met een verjongde ploeg na tal van blessures en schorsingen. De club begon gretig aan de wedstrijd en kreeg een eerste kans zonder resultaat via Stefaan Huygen. De tweede kans was echter raak: Ben Huygen omzeilde de doelman en schoot de 1-0 binnen. Nadien kwam Wechelderzande een beetje meer in balbezit maar wist dat vooralsnog niet te verzilveren. Het was integendeel Halle dat nog een grote kans kreeg via Ben Huygen maar diens schot stuitte op de doelman.

In de tweede helft nagenoeg hetzelfde spelbeeld. Halle bleef de betere ploeg en na een lange bal naar voor van Pieter Teunen kon Koen Meeusen de 2-0 op het bord zetten. Hij profiteerde zo van het flateren van enkele verdedigers. Halle bleef het spel controleren totdat één minuutje voor tijd Wechelderzande na een vrije trap toch de 2-1 wist te scoren. Daar bleef het dan wel bij, na nog een paar kansjes zonder doelpunten voor Halle.

Halle won deze wedstrijd dan ook vrij gemakkelijk en blijft zich nestelen in de top 5 van de rangschikking.