Stadion: Stadion Oelegem
Oelegem vernedert Halle
Jan Van Looy

Vandaag nog eens een derby op het programma.Oelegem kreeg de eerste kans
maar de bal belandde op de paal. De 2 de kans was echter raak: een hard schot werd door de doelman gelost en de 1-0 verscheen op het scorebord. Even later een vreemde penalty voor Oelegem en 2-0. Halle op achtervolgen aangewezen, maar bleef eerder heel zwak spelen.
De 3-0 kwam er na een afgeweken bal die in het doel belandde. Snel erna viel de 4-0 na amper 35 minuten speeltijd.   Het zou daar niet bij blijven en zo werd het zelfs 5-0 na een hoekschop waarop de doelman zich miskeek.

De tweede helft bracht weinig verbetering, Oelegem kreeg de nodige kansen om de stand nog verder uit de diepen, maar scoorde slechts nog één keer. Net toen iedereen dacht dat de 6-0 tevens de eindstand zou worden slaagde Halle erin nog een tegendoelpunt te scoren. 6-1 was dan ook de eindstand.