Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Sporttereinen Gierle
Halle verliest op het veld van Gierle
Jan Van Looy

Gierle en Halle begonnen beiden goed aan de wedstrijd om het nieuwe jaar goed in te zetten. Beiden kregen al na 10 minuten hun eerste halve kans. Toen
er een voorzet kwam van een speler van Gierle kwam de doelman van Halle te laat om de bal op te rapen en het was raak 1-0 voor Gierle. Toen nadien Halle beter in de
wedstrijd kwam was het Gierle dat tegenprikte en de score op 2-0 bracht door een mooie lob over de keeper die wel erg ver uit zijn doel stond. Halle dreigde nog een paar keer vanop afstand maar de doelman van Gierle redde. Net voor rust haalde Ben Huygen van dichtbij nog eens uit maar de doelman van Gierle bokste de bal in hoekschop.

In  de tweede helft wou Halle snel de aansluitingstreffer maar die kwam er niet. Het was daarentegen Gierle dat een mooie aanval afrondde en de 3-0 op het scorebord bracht en wedstrijd leek gespeeld.

Pieter Teunen kreeg nog rood zodat het voor Halle er op aan kwam de schade te beperken. Gierle kreeg nog enkele goede kansen maar ofwel was het er over en naast ofwel zat de doelman er tussen. Vijf minuten voor tijd kreeg Halle dan een strafschop, Bertels zette die om zodat er een 3-1 eindscore op het bord kwam.