Dosko
Minderhout VV
Datum: 30/09/2006 19:30
Competitie: Antwerpen (4D)
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Gemeentelijk sportpark Baarle-Hertog
Enkel doelpunten ontbreken
Eddy Leysen
| 0 reacties
Enkel doelpunten ontbreken
Foto: © SC

In een aangename topper deelden Dosko en leider Minderhout de punten. De thuisploeg, vooral terend op techniek en snelheid maakte het de leiders knap lastig. De snelle Koole zette meermaals zijn tegenstander in de wind, maar noch hij, noch Ranshuijsen, noch Van Cotthem geraakten voorbij een sterke doelman Jacobs. De bezoekers mikten vooral op de snelheid en de ervaring van Schrauwen, maar deze kwam moeilijk in de wedstrijd.

Toen hij zich vlak voor de pauze toch eens kon doorzetten en alleen op doel afstormde, werd hij net buiten de zestien foutief gestuit door doelman Gijsbrechts. Terwijl iedereen rood verwachte voor de Dosko-goalie, trok de scheidsrechter slechts geel. De vrijschop leverde niets op.

De tweede helft was van mindere kwaliteit. De thuisclub uit Baarle-Hertog nam het meeste initiatief, terwijl Minderhout zich tevreden toonde met een scoreloos gelijkspel. Tot echte kansen kwam het niet. Een pegel vanop 30 meter van Marvin Rompis werd loeihard op de deklat getrapt, aan de overzijde was een schitterende redding nodig van Gijsbrechts op een schot van Koen Martens.

De talrijk opgekomen bezoekers (toch voor vierde provinciale) zagen een aangename wedstrijd waarin enkel doelpunten ontbraken.