Competitie: Antwerpen (1)
Speeldag: Speeldag 3
Beerschot-Wilrijk knokt terug en behoudt maximum
Sander De Graeve

Beerschot-Wilrijk start met een knappe negen op negen na de overwinning tegen Branddonk. De thuisploeg kwam op het Kiel op achterstand, maar kon de scheve situatie nog rechtzetten.

Al na 20 minuten was Beerschot-Wilrijk op achtervolgen aangewezen na een goal van Pauwels. De thuisploeg geraakte maar moeizaam in het normale spel, mede door de vele overtredingen van de bezoekers. Negen minuten na de 0-1 kon Kubilskis toch de gelijkmaker scoren.

Na de koffie was het de altijd vlot scorende Peter Nijs die de eindstand kon vastleggen. Het werd nog even warm achterin, maar doelman Snyders voorkwam de 2-2 met een knappe redding. Beerschot-Wilrijk behoudt zo het maximum van de punten na drie speeldagen.