cluClub Brugge
Hamme VW
Datum: 28/10/2009 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: Ronde 6
Stadion: Jan Breydel

Herbeleef Club Brugge - Hamme VW (Beker van België)

Volg de match tussen Club Brugge en Hamme VW live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
Competitieleider Club Brugge ontvangt derdeklasser VW Hamme in de 1/16de finales van de Beker van België. Trainer Adrie Koster gunt enkele spelers rust en weert Dorge Kouemaha uit de kern. De 17-jarige Thibaut Van Acker maakt zijn debuut bij blauw-zwart.
Opstellingen
Club Brugge: De Vlieger Geert, Hoefkens Carl, Daerden Koen, Blondel Jonathan, Akpala Joseph, Donk Ryan, Chavez Daniël, Vermeulen Jorn, Geraerts Karel, Van Acker Thibaut, Dahmane Mohamed.
Hamme VW: Vonck Kenneth, Vleminckx Tim, Criel Jan, Van Der Heyden Koen, Coulibaly Tidiany, De Meyer Thomas, Hermans Sebastian, Quintelier Tjorven, Scarpino Fabiano, De Winne Frederik, Verhoeven Vincenzo.
1
De wedstrijd is begonnen. Het Jan Breydelstadion oog akelig leeg. Er is ongeveer 2500 man komen opdagen.
5
Club Brugge kampeert voorlopig op de helft van de bezoekers. Op doelkansen is het nog even wachten.
10
Hamme komt voor het eerst piepen aan het doel van De Vlieger. Vincenzo Verhoeven knalt een vrije trap enkele meters naast.
12
Een tweede keer Hamme, een tweede keer Verhoeven. De ex-speler van Germinal Beerschot schiet het leer in de draai ver over doel.
14
Vervangen Thomas De Meyer
Ingevallen Steven Maes


14
Debutant Van Acker zorgt voor het eerste doelgevaar van Club Brugge. De 17-jarige verdedigende middenvelder neemt een afvallende bal meteen op de slof. Het leer zoeft centimeters over de dwarsligger.
17
Club komt iets nadrukkelijker in de wedstrijd. Na een vlotte aanval via Blondel en Chavez, besluit de PLoegsteertenaar via doelman Vonck naast. De hoekschop levert niets op.
18
Opschudding in het bezoekersvak. Een harde knal van Sebastien Hermans, ex-Club Brugge, gaat maar een half metertje naast de kooi van De Vlieger.
22

Goal
Doelpunt van Karel Geraerts (Onbekend Onbekend)
Karel Geraerts brengt Club Brugge op voorsprong. De middenvelder krijgt het leer via een bezokende verdediger voor zijn neus en trapt van dichtbij hoog in doel.
28
Geraerts is dicht bij de 2-0. Hij haalt verschroeiend uit vanuit de tweede lijn. Zijn poging gaat een metertje naast.
35
Karel Geraerts is de meest doelgerichte pion bij de West-Vlamingen. Hij krijg opnieuw een kans om de score uit te diepen, maar na een mooie actie van Dahmane wil Geraerts het te mooi afwerken. Zijn stift gaat een metertje naast. Chavez houdt het leer nog binnen, maar stond buitenspel.
38

Goal
Doelpunt van Daniël Chavez (Jonathan Blondel)
Blauw-zwart heeft wat meer zekerheid. Blondel gooit een vrije trap voor doel. Daniel Chavez kan aan de eerste paal makkelijk inkoppen. De kwalificatie lijkt nog voor rust al zeker voor de competitieleider.


Scheidsrechter
Rust
Club Brugge mag al aan de wedstrijd van zaterdag tegen Sint-Truiden denken. Blauw-zwart controleert en staat na 45 minuten makkelijk 2-0 voor. Karel Geraerts zorgde halverwege van dichtbij voor de 1-0 en Daniel Chavez mocht in de slotminuten eenvoudig de 2-0 binnenkoppen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Joseph Akpala
Ingevallen Nabil Dirar


46
Vervangen Karel Geraerts
Ingevallen Gertjan De Mets


46
We zijn begonnen aan de tweede helft.
49
Hangt de 3-0 in de lucht? Club krijgt een vrije trap op een aantrekkelijke plaats, 20 meter schuin voor doel.
50
Het leer raakt de bovenkant van het net. Mohamed Dahmane zette zich met veel vertrouwen achter de bal, maar besluit nipt over.
53
De bezoekers uit Hamme komen er nog eens gevaarlijk uit. Vleminckx snoept het leer af net voor de voet van Daerden en legt na een lange rush terug tot bij Verhoeven. Zijn schot raakt echter niet verder dan de hakken van Carl Hoefkens.
57
Club Brugge controleert rustig de wedstrijd. Hamme toont veel inzet en probeert zich terug in de wedstrijd te knokken. Veel dreiging komt er echter niet vanuit.
58
Vervangen Vincenzo Verhoeven
Ingevallen Brian Moing


58
Koen Daerden met de inspanning van de avond! De linksback onderschept het leer net voor het eigen strafschopgebied, begint aan een rush naar het doel van de tegenstander en kapt mooi zijn tegenstander vrij. Het schot is echter te zwak en recht in de armen van Vonck.
59
Vervangen Carl Hoefkens
Ingevallen Roy Meeus


68
Er gebeurt eindelijk nog eens wat in het Jan Breydelstadion. Dahmane neemt knap aan en schiet uit de draai. Vonck gaat goed plat.
68
Dahmane gaat nu neer in de zestienmeter en krijgt een strafschop. Wordt het toch nog 3-0.
69

Goal
Doelpunt van Mohamed Dahmane (Onbekend Onbekend)
Club Brugge zet deze keer wel een strafschop om. Dahmane zet zich zelf achter de bal en trapt koel binnen.
70

Goal
Doelpunt van Roy Meeus (Nabil Dirar )
De kelk moet tot op de bodem leeg voor de derdeklasser. Dirar stuurt Meeus diep. De Brugse belofte blijft kalm en schiet mooi overhoeks voorbij Vonck: 4-0.
71
 Gele kaart voor Ryan Donk

71

Goal
Doelpunt van Roy Meeus (Onbekend Onbekend)

72
Ondanks de twee doelpunten in twee minuten wil Hamme zich niet zomaar naar de slachtbank laten leiden. Sebastien Hermans wil absoluut scoren tegen zijn ex-club. Zijn schot gaat deze keer wel tussen de palen, maar De Vlieger bokst het leer naar veiliger oorden.
73
Vervangen Sebastian Hermans
Ingevallen Tim De Schepper


85
Het is bijna 5-0. Vonck lost een vrije trap van Dirar, maar Donk slaagt er in twee keer niet in om de bal tegen de netten te krijgen. Voorlopig geen forfaitcijfers voor Hamme.
87

Goal
Doelpunt van Daniël Chavez (Onbekend Onbekend)
De forfaitcijfers staan op het scorebord. Een kopbal van Daniel Chavez gaat via een bezoekende verdediger en doelman Vonck in doel.


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.