Kerksken
Eendracht Zele
Datum: 25/07/2010 16:00
Competitie: Beker van Belgiƫ
Speeldag: Ronde 1
Stadion: Willy Michiels Stadion
Zele bekert verder na winst bij Kerksken
Gentil Dossche
| 0 reacties
Zele bekert verder na winst bij Kerksken
Foto: © SC

Een te traag acterend Eendracht Zele kon in de eerste helft amper het klassenverschil aantonen. Na de pauze ging de versnelling omhoog en Kerksken moest passen.

Weinig animo in de eerste helft al hadden de bezoekers wel een uitstekende kans kunnen krijgen. Handspel van Van Londersele werd echter niet bestraft.

Al vroeg in de tweede periode klom Zele op voorsprong met een kopbaldoelpunt van Verdonck. Droessaert kreeg 2 uitstekende kansen om de score op te drijven maar faalde. Kerksken reageerde en Piessens moest zich reppen op een poging van Serlippens. Verdonck bediende Michiels en die miste niet. De thuisploeg streed voor wat het kon. Van der Plas en Serlippens lieten uitstekende mogelijkheden liggen.

FC Kerksken: Eeckhaut, Haba Kolie, Piens, Van Londersele, D’Hondt (61’ Van Durme), Deschryver (72’ Willems), Serlippens, Bal, Van Asbroeck, Van Snick (60’ Gits), Van Der Plas.

E. Zele:Piessens, Van Acker, Van Gysel (46’ Tackaert), Michiels, De Witte, Hallaert, Droessaert (68’ Verhelle), Verdonck, Carlier, De Bondt, De Man (76’ Oreng).

Doelpunten:49’ Verdonck 0-1, 69’ Michiels 0-2.

Beker van Belgiƫ