Stadion: Bosuil

Herbeleef Antwerp - Lierse SK (Beker van België)

Volg de match tussen Antwerp en Lierse SK live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Bij Antwerp heel wat wijzigingen voor de bekerwedstrijd tegen Lierse. Buta en Ardaiz krijgen hun eerste speelminuten voor de Great Old en ook Van Damme start voor het eerst in de basis. Van Faris Haroun en Owusu geen spoor in de selectie. De spelers krijgen hoogstwaarschijnlijk rust van hun coach. Bij Lierse geen Nico Binst tegen zijn ex-club. De aanvaller start op de bank. Coach Fred Vanderbiest vist wel Brice Ntambwe voor het eerst op in zijn selectie en mag meteen starten.
1
Antwerp-Lierse SK: 0-0
2
Een sfeervolle Bosuil voor deze bekerwedstrijd. Het stadion is op enkele plaatsen na helemaal uitverkocht. Het vak van Lierse zit dan weer halfvol.
7
Veel slordigheden in de beginfase
De eerste vijf minuten op de Bosuil leverde nog geen gevaar op. Beide ploegen wachten rustig af.
10
Knappe aanval van Antwerp. Limbombe zet hard voor, maar niemand kan er zijn voet tegen zetten. Dit verdiende meer.
13
Ardaiz knalt naast!
De nieuwe spits van Antwerp toont zich een eerste keer, maar zijn schot gaan net naast het doel van Nathan Goris.
21
Janssens van dichtbij over!
Wolke Janssens knalt van dichtbij hoog over. Een goede mogelijkheid voor Lierse!
24
Bolat komt goed tussen!
Opnieuw een grote kans voor Lierse, maar de kopbal is te zwak om Bolat echt onder druk te zetten.
29

Goal
Yagan scoort ... maar uit buitenspel!
Het feest bij Lierse gaat niet door. Yagan werkt heel knap af, maar vertrok vanuit buitenspel.
31
 Gele kaart voor Tim Hall

32
Antwerp komt meer en meer opzetten, maar het blijft oppassen voor de stevige prikken van de bezoekers.
34
Ardaiz kopt nipt naast!
Goede kans voor Antwerp, maar de kopbal van Ardaiz gaat maar nipt naast.
40
Antwerp komt goed weg. Na een hoekschop moet Bolat twee keer redding brengen.
40
 Gele kaart voor Sinan Bolat

41
Bij Lierse schreeuwen ze om een strafschop na handspel, maar Luc Wouters wuift het protest weg.

Scheidsrechter
Rust
Antwerp - Lierse SK: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw.
49
Antwerp zet druk naar voren. Twee corners leveren echter geen gevaar op.
55
Lierse komt er nog moeilijk uit in de beginfase. Bolat zag al tien minuten geen bal meer.
58
Antwerp blijft maar corners krijgen, maar doet er veel te weinig mee.
61
Antwerp drukt Lierse tegen het eigen doel!
De thuisploeg komt vinniger uit de kleedkamer. Lierse heeft het moeilijk, maar kraken doet het nog niet.
64
Goris met een geweldige redding!
Wat een kans voor Antwerp. Goris pakt van dichtbij de knal van Yatabare. Wat een redding van de doelman van Lierse!