Speeldag: Speeldag 6

Herbeleef SK Deinze - Lierse Kempenzonen (Play-off 1 amat)

Volg de match tussen SK Deinze en Lierse Kempenzonen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Wie pakt de punten in de strijd om plek 2 in de play-offs van Eerste Amateurklasse?
1
SK Deinze-Lierse Kempenzonen: 0-0
1
De bal rolt in Deinze!
2
Lierse meteen ten strijde, de corner levert niks op.
5
Slordig begin van beide ploegen, veel lange ballen.
8
Tom Vandenberghe ver uit zijn doel, maar Lierse krijgt de bal niet voorbij hem gestift.
11
Vrije trap van Jordi Maus, Deinze krijgt niet meteen weg, maar Wils profiteert niet en trapt huizenhoog over!
15
Beide teams proberen er combinerend uit te komen, maar de laatste pass is tot op heden net je dat niet.
18
Goede combinatie van Deinze, uiteindelijk is e rhet schot van Tarfi, maar naast.
22
De bezoekers steken de neus iets nadrukkelijker aan het venster, maar op kansen blijft het wachten vooralsnog.
24

Goal
Doelpunt van Lennart Mertens (Mehdi Tarfi)
Daar is de 1-0. Goede voorzet vanop rechts, makkelijk en goed binnen gekopt door Lennart Mertens.
26
Deinze zet nu door, opnieuw een leuke actie. Het schotje van Tarfi zeilt over.
30
Arnaud De Greef ruikt zijn kans en trapt van heel erg ver naar doel, ver over!
33
Daar is Mertens opnieuw, maar deze keer kan hij een voorzet van De Smul niet binnenwerken - buitenspel bovendien!
35
 Gele kaart voor Yoni Buyens
Buyens de bon op voor een tik aan het adres van Brulmans!
37
Aan de ene kant appèl voor een strafschop nadat Vermeiren tegen de grond gaat, aan de overkant meteen een kopbal van Mertens. Het gaat goed op en af.
40
We kabbelen stilaan richting de rust. Krijgen we nog iets?
43
Deinze blijft doordrukken, maar in de zone van de waarheid is het vooralsnog nét niet.
45+1
Nog eens een kans voor Mertens, maar naast. Een minuutje extra in deze eerste helft?
45+2
Nog een schotje naast van Brulmans, meteen rusten.

Scheidsrechter
Rust
SK Deinze - Lierse Kempenzonen: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Bal rolt opnieuw in Deinze
De bal rolt opnieuw in Deinze. Drie wissels bij de bezoekers!

49
Voorlopig nog geen kansen in de tweede helft.
52
Nog niet te veel gebeurd in deze tweede helft. Tarfi blijft liggen na een contact in de zestien, geen strafschop.
55
Vervangen Mehdi Tarfi
Ingevallen Youssef Challouk

Tarfi kan niet verder, jammer voor hem!
57

Goal
Doelpunt van Simon Vermeiren (Onbekend Onbekend)
Eerst de verwittiging met een schot van Janssen, maar nu is het dan toch 1-1 via Vermeiren.
59
Aan de overkant meteen Schils, maar over de kooi van Rausin.
62

Goal
Doelpunt van Mathias Schils (Youssef Challouk)
Mathias Schils is het laatste station van een mooi uitgespeelde aanval, waarbij de opzet van De Smul kwam en het opwippertje ook erg mooi was van Challouk.
65

Goal
Doelpunt van Augusto Alves Da Silva (Onbekend Onbekend)
En zo staat het ook meteen 2-2 gelijk! Het is een leuke tweede helft.
68
Halfweg de tweede helft. Wie gaat de ban hier breken?
70

Penalty
Penalty voor Lierse Kempenzonen
De bezoekers krijgen een strafschop na een tackle op De Silva Neto Augusto, maar daar leek toch bal bij te zijn.
71

Goal
Doelpunt van Simon Vermeiren (Penalty)
Bam, Vermeiren trapt Lierse Kempenzonen met een knappe elfmeter in het hoekje op voorsprong. Leuke partij hier!