Volg de match tussen Moeskroen en KV Oostende live, samen met vele andere supporters.

Moeskroen - KV Oostende: 0-0
1
We zijn er aan begonnen hier in Henegouwen.
4
De eerste de beste kans is voor Gano. Hij kan nog niet scoren, maar lijkt opnieuw op doelpunten te azen. Zijn bal spat uiteen op een bezoekend hoofd.
12

Goal
Doelpunt van Zinho Gano (Sylvio Ronny Rodelin)
En daar is het weer zover: Gano met zijn vierde treffer al in play-off 2. Op voorzet van Rodelin moet hij er zijn knikker maar tegenzetten.
15
Hallo, Oostende? Is de feeststemming compleet bij de Kustboys, of komen ze met een antwoord?
19
De bezoekers steken de neus aan het venster, maar Musona kan niet goed afdrukken en de kans is weg.
22
Musona laat gelijkmaker gewoon liggen!
En daar is Musona opnieuw, met een dot van een kans nu. Toch krijgt hij de bal niet tussen de palen, erg dom afgewerkt.
26
Berrier test de vingerreflexen van Dumesnil ondertussen eens, maar die zijn perfect en voorkomen zo de gelijkmaker.
30
Bijna een halfuur ver en het is nu iets of wat middenveldspel geworden. Wie zet nog eens aan voor de rust?
35
De bezoekers gaan dan toch naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar Dumesnil houdt Jonckheere van de 1-1 met een prima parade.
40
Bijna Gano met zijn tweede van de avond, maar Lukaku is nét op tijd om hem de bal te ontfutselen!
42
Berrier met de vrije trap, maar Monteyne kan ontzetten.
44
 Gele kaart voor Michiel Jonckheere

Scheidsrechter
Rust
Moeskroen - KV Oostende: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:53
Rust
Rusten geblazen in Moeskroen-Oostende, waar de thuisploeg al na 12 minuten op voorsprong kwam. Het doelpunt kwam van, wie anders dan, Zinho Gano. Oostende kwam gaandeweg beter in de wedstrijd met enkele kansjes, maar de grootste kans werd door Musona naast getrapt.
46
Aftrap tweede helft
De wedstrijd wordt opnieuw op gang gefloten. Kan Oostende nog iets doen aan de achterstand?
49
 Gele kaart voor Sébastien Locigno

51
Moeskroen laat de bal goed rond gaan en probeert op zoek te gaan naar een tweede doelpunt.
56
Kans voor Kocur!
Eerste kans van de tweede helft. Een schot van Corentin Kocur gaat over het doel van Oostende.
61
We zijn een uur aan het spelen op Le Cannonier en Oostende zal uit een ander vaatje moeten tappen als het nog aanspraak wil maken op de gelijkmaker.
63
Vervangen Corentin Kocur
Ingevallen Sébastien Pennacchio

Kocur mag na een dik uurtje gaan rusten en wordt vervangen door Pennachio.
67
Kansen zijn er amper te zien in de tweede helft. Na de pauze wordt er vooral slordig gevoetbald door beide ploegen.