Volg de match tussen Eintracht Frankfurt en Arminia Bielefeld live, samen met vele andere supporters.

Vandaag openen Frankfurt en Bielefeld de 19de speeldag van de Bundesliga. Frankfurt staat goed in de middenmoot, terwijl Bielefield moet oppassen dat het niet in de gevarenzone terechtkomt.
Eintracht Frankfurt: Nikolov Oka, Spycher Christophe, Kyrgiakos Sotirios, Galindo Aaron, Ochs Patrick, Fink Michael, Chris (Maicon Hening) , Weissenberger Markus, Köhler Benjamin, Fenin Martin, Amanatidis Ionnis.
A.Bielefeld: Hain Mathias, Korzynietz Bernd, Gabriel Petr, Kucera Radim, Schuler Markus, Kirch Oliver, Kauf Rüdiger, Marx Thorben, Bohme Jorg, Wichniarek Artur, Zuma Sibusiso.
1
We zijn vertrokken.
3
We zijn 3 minuten ver. Voorlopig geen ploeg die de wedstrijd in handen kan krijgen.
5
De eerste kans van de wedstrijd is voor Frankfurt. Chris kan vanuit het strafschopgebied schieten. Zijn schot wijkt af naar links, maar Hain gaat goed plat.
6
Weissenberger met een actie op rechts, maar zijn bal naar Amantidis komt niet goed aan.
7
Bielefeld laat Frankfurt nu komen.
8
 Gele kaart voor Markus Schuler
Schuler brengt Ochs ten val en krijgt de gele kaart voor zijn neus geduwd.
9
Zuma gaat de linkerflank af, maar wordt gestopt door een Frankfurtverdediger.
11
Na 11 minuten is het balbezit duidelijk voor Frankfurt : 72 %
14
Prachtig schot van Bohme. Hij schiet van zo'n 35 meter naar doen, maar Nikolov kan de bal nog net wegboksen.
19
Weer een gevaarlijke actie van de thuisploeg. Via Weissenberger en Kyrgiakos komt de bal totbij Fink. Zijn schot gaat naast de paal buiten.
21
Weissenberger brengt een vrije trap voor doel, maar Gabriel werkt weg.
23
Frankfurt drukt nu door. Amanatidis legt de bal terug totbij Chris, maar diens schot gaat naast.
26
Ochs zet zich door naar het strafschopgebied, maar Kauf werkt goed weg.
28
Ochs kan nog is doorzetten op rechts, maar Hain is bij de pinken en zit er goed tussen.
30
Na een half uur spelen wachten we nog steeds op een doelpunt. Frankfurt is duidelijk de betere ploeg.
32
Marx probeert de bal voor te zetten, maar Spycher zit ertussen. Weg kans.
33
Kucera probeert het dan maar met een lange bal, maar Nikolov komt goed uit en verovert de bal.
34
Wichniarek en Zuma proberen Chris en Galindo te onstelen, maar dat lukt niet.
35
Amantidis probeert het met een steekbal totbij Fenin, maar weer zit Hain er goed tussen.
37

Goal
Doelpunt van Ionnis Amanatidis (Onbekend Onbekend)
Doelpunt ! Amanatidis schiet Frankfurt knap op voorsprong.
40
Spycher speelt een lange bal op Fenin, maar hij vertrekt te snel en staat zo buitenspel.
41
Nog een dikke 5 minuten voor de rust. Frankfurt is toch verdiend op voorsprong gekomen.
44
Wichniarek probeert het nog een maal met de lange bal, maar Kyrgiakos werkt weer proper weg.
45
Kohler zet de bal voor, maar Kucera kopt weg.

Scheidsrechter
Rust
Frankfurt staat verdiend 1-0 voor na een mooie actie en afgerond door Amanatidis.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De 2de helft is begonnen.
47
De 2de helft gaat verder zoals de eerste geindigd is. Frankfurt drukt.
47

Goal
Doelpunt van Martin Fenin (Onbekend Onbekend)
Het is meteen prijs ! Eerst blokkeert Hainhet schot van Kyrgiakos nog, maar Fenin is goed gevolgd en schiet de 2-0 tegen de netten.
49
Bielefield met het antwoord. Bohme zet voor tot bij Zuma, maar die kopt naast.
53
Kan Bielefeld nog iets terugdoen. Het moet in 35 minuten nog 2 doelpunten zien te maken. En zoals ze nu spelen, lijkt het er niet naar.
55
Na een actie van Kohler kan Chris koppen, maar de bal gaat over.
57
Frankfurt wil zijn voorsprong uitbreiden ! Na een identieke actie als bij de eerste goal schiet Weissenberger nipt naast.
57
 Gele kaart voor Jörg Böhme
Een fout op Ochs wordt bestraft met geel.
60
Bielefeld komt terug in de match. Wichniarek mist zijn schot.
62
Kamper kan zich op rechts doorzetten, maar kan net niet schieten.
64
Kamper zet met links voor, maar Kohler werkt met het hoofd weg.
64
 Gele kaart voor Petr Gabriel
Hij haalt Fink onderuit en krijgt geel.
66
Frankfurt gaat op weg naar de overwinning. Nog een klein half uur te spelen.
67
Gevaarlijke hoekschop voor Frankfurt. Weissenberger zet voor, maar Kyrgiakos kopt weg.

Goal
Doelpunt van Artur Wichniarek (Onbekend Onbekend)
Na een mooie actie van de bezoekers maat Wichniarek mooi af.
76
Vervangen Sotirios Kyrgiakos
Ingevallen Marco Russ

80
Nog 10 minuten te spelen. Kan Bielefeld nog voor de gelijkmaker zorgen ?
82
Kamper zet de bal vanaf links voor doel, maar niemand is gevolgd.
83
 Gele kaart voor Rüdiger Kauf

84
Vervangen Patrick Ochs
Ingevallen Mehdi Mahdavikia

87
Nog enkele minuten spelen. Geen van beide ploegen graakt nu nog aan een kans.
89
Bielefeld zet nog eens alles op alles om toch nog de gelijkmaker te scoren.
90
Vervangen Rüdiger Kauf
Ingevallen Leonidas Kampantais

90
2 minuten extra tijd.