Stadion: Schuco Arena

Herbeleef Arminia Bielefeld - Hertha Berlin (Bundesliga)

Volg de match tussen Arminia Bielefeld en Hertha Berlin live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Bielefeld zag vorige week een zes op zes in de laatste drie minuten door de vingers glippen. Benieuwd of ze in hun tweede thuiswedstrijd op rij een tweede zege van het seizoen kunnen boeken bij Bielefeld. HBSC klopte vorige week verrassend landskampioen Stuttgart. Vertrouwen zal er dus wel zijn bij de hoofdstedelingen.
A.Bielefeld: Hain Mathias, Schuler Markus, Eigler Christian, Kirch Oliver, Mijatovic André, Bohme Jorg, Langkamp Matthias, Nkosi Siyabonga, Wichniarek Artur, Kucera Radim, Tesche Robert.
Hertha Berlin: Drobny Jaroslav, Von Bergen Steve, Chahed Sofian, Dardai Pal, Simunic Josip, Lucio Carlos Cajueiro Souza, Schmidt Andreas, Ebert Patrick, Okoronkwo Solomon, Fathi Malik, Gäng Christopher.
1
Beide teams zijn begonnen !
4
Schot van Dardai belandt niet tussen de doelpalen.
15
We zijn een kwartier ver. Een evenwichtig begin, maar het is nog wachten op goede kansen.
22
Eigler schiet voor de thuisploeg naar doel.
25
Het is nog altijd wachten op een echte goede kans.
31
Eindelijk een goede kans. Hain brengt redding op een kopbal van Fathi.

Rust
0-0 is de ruststand in Bielefeld- HBSC. Meer valt daar echt niet over te zeggen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

48
Hertha is dicht bij de voorsprong, maar Lucio schiet op de dwarsligger.
52

Goal
Doelpunt van Ioannis Masmanidis (Onbekend Onbekend)
Masmanatidis schiet een indirecte vrijschop in doel. Simunic had daarvoor de bal teruggespeeld op Drobny.
60
Okoronkwo is duidelijk de bedrijvigste bij Berlijn in de tweede helft. Hij schiet nu voor de derde keer naar doel. Hain redt.
65
Het is voor Hertha misschien wel wachten op aanvaller Lima. Voor hem betaalde HBSC 3.5 miljoen aan Botofago. Eerder speelde hij nog bij Germinal Beerschot waar hij nooit een rol van betekenis speelde.
66
Wichniarek zijn schot gaat net naast. Bijna was Hertha eraan voor de moeite.

80
Bielefeld lijkt op weg naar een zeven op negen, maar ook vorige week gaf het thuis een voorsprong uit handen. Toen kwam Frankfurt in de laatste drie minuten terug van een 2-0-achterstand.
85
Ebert was dicht bij de gelijkmaker. De lat ligt echter in de weg.
90

Goal
Doelpunt van Artur Wichniarek (Onbekend Onbekend)
Bielefeld gaat winnen. Wichniarek profiteert van slecht verdedigingswerk en maakt er 2-0 van.