Volg de match tussen Bayer Leverkusen en Karlsruher SC live, samen met vele andere supporters.

Leverkusen heeft na twee speeldagen nog niet kunnen winnen. Het krijgt vandaag de kans om dat een eerste maal te doen tegen Karlsruhe. Dat team boekte op de eerste speeldag een fraaie zege, maar ging vorige week in eigen huis dan weer onderuit.
Leverkusen: Adler Rene, Haggui Karim, Friedrich Manuel, Sarpei Hans, Castro Gonzalo, Rolfes Simon, Barnetta Tranquillo, Schneider Bernd, Ramelow Carsten, Gekas Theofanis, Kiessling Stefan.
Karlsruher SC: Miller Markus, Franz Maik, Eggiman Mario, Carnell Bradley, Eichner Christian, Görlitz Andreas, Aduobe Godfried, Mutzel Michael, Timm Christian, Kapllani Edmon, Iashvili Alexander.
1
We zijn begonnen.
1
Bijna al een doelpunt voor de thuisploeg. Een poging van Gekas gaat net niet in doel. De topschutter van vorig seizoen jaagt nog altijd op zijn eerste doelpunt.
7
Schot van Schneider.
9
Ook Kiessling probeert het eens vanop afstand. Eveneens zonder succes.
10
Leverkusen zet de promovendus meteen onder druk. Barnetta vindt nu Miller op zijn weg.
14
Gekas en Schneider schieten nu eens op doel. Miller geeft voorlopig geen krimp, maar een doelpunt van de thuisploeg hangt wel in de lucht.
18
Daar is de volgende aanvalsgolf van de thuisploeg. Eerst schiet Schneider naar doel. Daarna moet Miller alles uit de kast halen op een schot van Castro.
20
Karlsruhe mag de voetbalgoden dankbaar zijn dat het nog altijd 0-0 staat.
21

Owngoal
Owngoal van Maik Franz: -
Leverkusen krijgt hulp van de bezoekers. Franz kopt een vrijschop van Schneider in eigen doel. De voorsprong voor de thuisploeg is echter wel verdiend.
23
Leverkusen dicht bij de 2-0. Kiessling vindt de lat op zijn weg.
27

Goal
Doelpunt van Manuel Friedrich (Onbekend Onbekend)
Na een hoekschop komt de bal bij Friedrich terecht. De verdediger verdubbelt de score.
35
Leverkusen demonstreert. Miller houdt Rolfes van de 4-0.
35

Goal
Doelpunt van Theofanis Gekas (Onbekend Onbekend)
De wedstrijd is nu al gespeeld. Gekas maakt er 3-0 van. Meteen zijn eerste officiële doelpunt in het shirt van Leverkusen.
42
De rust nadert, maar de wedstrijd lijkt alvast gespeeld. Karlsruhe komt bijzonder zwak voor de dag.
43
 Gele kaart voor Carsten Ramelow

44
 Gele kaart voor Bradley Carnell

Scheidsrechter
Rust
Leverkusen-Karlsruhe is al zo goed als gespeeld. Leverkusen domineerde van minuut 1 tot 45 en leidt dan ook verdiend met 3-0.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen. Bij Karlsruhe zijn er twee wijzigingen doorgevoerd.

50
Leverkusen heeft er zin in. Barnetta, Gekas en Kiessling namen Miller ind e tweede helft al onder vuur.
53
Nu brengen Miller en de dwarsligger redding op een poging van Rolfes.
59
 Gele kaart voor Mario Eggimann

60
Zowaar enkele doelpogingen van de bezoekers. Eerst Aduobe en later Timm proberen Adler te grazen te nemen. Zonder succes echter.
61
Opnieuw is het de lat die in de weg staat voor de thuisploeg. Dit keer is Schneider de man die op doel schoot.
65
Eigenlijk had het al makkelijk 5-0, 6-0 of 7-0 kunnen zijn.
70
Miller heeft een parade in huis op een kopbal van Rolfes.
71
Vervangen Christian Timm
Ingevallen Sanibal Orahovac

72
Miller gaat goed plat op een schot van Gekas. De bezoekende doelman is de enige op niveau bij de nieuwkomer.
77
Vervangen Carsten Ramelow
Ingevallen Vidal Arturo

80
Vervangen Theofanis Gekas
Ingevallen Paul Freier

Gekas scoorde vandaag zijn eerste doelpunt en mag onder applaus het veld verlaten.