fraEintracht Frankfurt
dorBorussia Dortmund
Datum: 25/04/2008 20:30
Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Commerzbank Arena
Dortmund behaalt punt bij Frankfurt
Nico Wieme
| 0 reacties
Dortmund behaalt punt bij Frankfurt
Foto: © SC

Borussia Dortmund kan weer iets vrijer ademen na het 1-1-gelijkspel bij Eintracht Frankfurt. Voor de thuisploeg is dat punt een te magere oogst met het oog op Europees voetbal.

Eintracht Frankfurt en Borussia Dortmund hebben er een slaapverwekkende vertoning van gemaakt. Het was geen van beide ploegen aan te zien dat er nog belangen op het spel stonden. Eintracht strijdt nog volop mee voor een UEFA Cupticket, Dortmund kan de punten goed gebruiken om niet in degradatienood te komen.
 
De eerste helft was er werkelijk niets te zien. Beide teams werkten de toeschouwers danig op de zenuwen met hun gezapige balcirculaties. Na de rust leek de wedstrijd plots open te breken. Het spel was nog geen minuut bezig of Benjamin Köhler kopte een voorzet van Patrick Ochs binnen.
 
De reactie van BVB liet niet op zich wachten. Eerst trof Marc-Andre Kruska de lat, kort daarop rondde Jakub Blaszczykowski een mooie aanval af. Het spel bleef nu een tijdje goed op en neer gaan, maar tegen het einde van de match was het tempo weer helemaal uit de wedstrijd verdwenen.