Stadion: Schuco Arena

Herbeleef Arminia Bielefeld - Hertha Berlin (Bundesliga)

Volg de match tussen Arminia Bielefeld en Hertha Berlin live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vanavond kan Hertha Berlin de nummer één worden van de Bundesliga als het kan winnen van de thuisploeg A. Bielefeld. Wij brengen u deze match volledig live met alle statistieken. De match wordt gespeeld in de Schüco Arena. Scheidsrechter van vanavond is Michael Weiner.
A.Bielefeld: Wichniarek Artur, Katongo Christopher, Munteanu Vlad, Marx Thorben, Kauf Rüdiger, Kirch Oliver, Schuler Markus, Kucera Radim, Mijatovic André, Bollmann Markus, Eilhoff Dennis.
Hertha Berlin: Nicu Maximilian, Voronin Andrej, Babic Marko, Santos Cícero, Ebert Patrick, Stein Marc, Simunic Josip, Friedrich Arne, Von Bergen Steve, Drobny Jaroslav.
1
We zijn onderweg voor de eerste 45 minuten.
5
Eerste kans is voor Marx.
9
De bal gaat heen en weer. Nog geen grote kansen.
10
Corner wordt gegeven door Marx maar zonder gevaar.
10
Eerste gevaar door de thuisploeg. Kirch haalt er een hoekschop uit.
12
Nicu verspeeld de bal. De thuisploeg komt druk zetten maar kunnen er geen gevaar uit halen.
13

Goal
Doelpunt van Andrej Voronin (Onbekend Onbekend)
A. Bielefeld is de betere ploeg maar toch via een counter van de bezoekers kan Voronin de bal diagonaal in het doel werken. 0-1.
15
Het eerste kwartier zit erop. De thuisploeg zet de meeste druk maar via een counter van de bezoekers staat het nu 0-1. Wat kan je de thuisploeg nog terug doen?
19
Opnieuw een enorme reuze kans voor de bezoekers. Voronin wordt voor de tweede keer volledig vrij gespeeld, helaas voor de spits gaat de bal recht op de deklat.
21
A. Bielefeld krijgt enkele fouten mee maar ze kunnen hier geen doelpunt meepikken.
23
Voorzet richting Wichniarek, zijn kopbal ging in de handen van Jaroslav.
29
Beetje druk van Hertha maar momenteel levert het geen gevaar op voor de doelman.
34
Het spel is een beetje stil gevallen. De bal gaat van de ene helft naar de andere helft maar kansen komen er niet.
38
Gekraakt schot van Marx gaat in hoekschop. Deze hoekschop is zonder gevaar.
40
Nog vijf minuten voor de rust.
40

Goal
Doelpunt van Artur Wichniarek (Onbekend Onbekend)
En net voor de rust krijgen wij toch nog een doelpunt van de thuisploeg. Voorzet van op de rechtse flank komt recht op het hoofd van Wichniarek die hem simpel binnen kopt.
43
We hebben een nieuwe hoekschop aan de kant van de thuisploeg. Een schot vanuit de middenlijn gaat tegen een medespeler waardoor de bal over het doel gaat van Jaroslav.

Scheidsrechter
Rust
De eerste helft zit erop. De stand is momenteel 1-1. Beide ploegen zijn goed gestart maar de thuisploeg lijkt toch de betere ploeg met de meeste kansen. Berlin kwam op voorsprong dankzij een doelpunt van Voronin maar vijf minuten voor tijd wist Wichniarek de gelijkmaker te maken. We zien elkaar weer terug in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

46
Hertha Berlin trapt de tweede helft op gang.
48
Eerste druk al direct van Hertha maar zonder gevaar.
53
Mooi combinatie voetbal bij Hertha. Nicu kan de bal op de voet nemen maar doelman Eilhoff kan makkelijk redden.
57
Enkele aanvallen van de thuisploeg maar geen problemen voor doelman Eilhoff.
58
 Gele kaart voor Rüdiger Kauf
Het eerste geel is een feit. Kauf maakte een overtreding.
60
 Gele kaart voor Santos Cícero
Ook voor de bezoekers is het eerste geel een fout na protest.
61
Mooie voorzet van Kauf maar de bal geraakt niet in het doel van Hertha.
64
Katongo wordt mooi weggespeeld maar hij kan zijn bal niet goed plaatsen en gaat over het doel.
65
Vervangen Caetano de Araújo Raffael
Ingevallen Marko Babic

69
Beide ploegen proberen de winst binnen te halen maar voorlopig zijn er nog geen doelpunten te zien.
72
 Gele kaart voor Thorben Marx

73
Voorzet van Babic wordt weggetrapt in hoekschop. De eerste hoekschop voor de bezoekers levert geen gevaar op.
75
We hebben nog een kwartier te spelen. Wie kan er het winnend doelpunt maken ?
77
Kan voor Kucera en Kirch maar de bal gaat in de handen van Drobný.
80
Druk van de thuisploeg maar momenteel kan Hertha stand houden.
80
Vervangen Oliver Kirch
Ingevallen Daniel Halfar

83
Beste kans in de tweede helft voor Hertha. Nicu wordt weggespeeld maar doelman Eilhoff komt er net op tijd tussen.
85
Vervangen Patrick Ebert
Ingevallen Valeri Domovchiyski

Laatste wissel van trainer Lucien Favre.
86
De laatste vijf minuten zijn van kracht. Gaat het hier op een gelijkspel eindigen ?
87
We hebben nog een hoekschop voor de thuisploeg maar die gaat in de handen van Drobny.
88
Reuze kans voor de bezoekers maar de bal wou er niet in gaan. Doelman Eilhoff kan het doelpunt maar net voorkomen. De bal gaat onmiddellijk ook naar de andere kant maar daar gaat het schot over.