Volg de match tussen VfL Wolfsburg en VFB Stuttgart live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

VfL Wolfsburg: Benaglio Diego, Riether Sascha, Simunek Jan, Barzagli Andrea, Schäfer Marcel, Ziani Karim, Josué , Misimovic Zvjezdan, Gentner Christian, Grafite , Dzeko Edin.
VFB Stuttgart: Lehmann Jens, Träsch Christian, Tasci Serdar, Delpierre Matthieu, Magnin Ludovic, Gebhart Timo, Khedira Sami, Hitzlsperger Thomas, Rudy Sebastian, Cacau Jeronimo, Marica Ciprian Andrei.
00:00
De wedstrijd begint heel wat later dan gepland. De Bundesliga wordt plechtig geopend in het stadion van kampioen VFL Wolfsbrug.
1
De wedstrijd is begonnen.
6
Eerste dreiging van Wolfsburg. Een corner is het gevolg maar Jens Lehmann plukt de bal uit de lucht.
12
Eerste schotje van Misivic bij Wolfsburg. De defensie van Stuttgart verdedigt in paniek uit.
16
Stuttgart dreigt via een combinatie komt de bal bij Progrebnyak maar de keeper van Wolfsburg kan de bal klemmen.
17
Mooie kans voor Stuttgart. Progrebnyak zet voor, Khedira kopt en de doelman haalt de bal van zijn doellijn. Alle spelers van Stuttgart zien echter de bal over de lijn. De scheidsrechter laat gewoon doorspelen.
19
Vrije trap voor Stuttgart na een fout die werd gemaakt op Khadira. De vrije van Thomas Hitzlsperger echter ver naast. Het is duidelijk dat de bezoekers trachten het evenwicht te herstellen wat betreft doelkansen en balbezit.
20
Reuzekans voor Dzeko. De Bosnier gaat alleen door maar Jens Lehmann duwt het leer over zijn doel.
26
Tweede goede kans voor Progrebnyak. Hij kopt in de handen van de keeper.
31
Goede actie van Dzeko, zijn schot op doel is geen probleem voor Lehmann
34
Reuzekans voor Grafite. Lehmann met een schitterende redding. Hij behoedt Stuttgart van een achterstand.
39
Opnieuw een kans voor Dzeko, weer staat Jens Lehmann zijn weg.
45
Mooie aanval van Stuttgart die eindigt met een schot van Cacau die de bal over schiet.
45
De eerste helft zit erop. Beide ploegen kregen kansen om de eerste goal van het nieuwe seizoen te scoren maar tot nu toe blijft het 0-0.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft wordt op gang gefloten door de scheidsrechter. Beide teams komen zonder vervangingen terug op het veld.
50
Gevaarlijke voorzet vanop rechts van Ziani. De bal wordt voor de neus van Misimovic in corner gewerkt.
50
Eerste kans in de tweede helft is voor Stuttgart, via Progrebnyak die net naast schiet
53
De wedstrijd wordt een stuk potiger. De ene overtreding volgt de andere op, voorlopig blijven de kaarten nog achterwege.
56
Vervangen Aliaksandr Paulavic Hleb
Ingevallen Jan Simak

60
Prima doelkans voor de thuisploeg. Het schot van Josué gaat maar net naast de kooi van Lehmann
64
Grafite gaat door en wordt licht uit evenwicht gebracht, gaat vervolgens neer in de zestien. De scheidsrechter bougeert niet en laat gewoon verder spelen.
67
Mooie rush van Cacau, hij schiet echter naast het doel van keeper Benaglio
68
Vervangen Jeronimo Cacau
Ingevallen Ciprian Andrei Marica

69
Hoekschop voor Wolfsburg levert geen gevaar op. Deze was een gevolg na de mooie actie die Ziani uit zijn voeten toverde.
71
Misimovic scoort de eerste goal van de Bundesliga seizoen 09-10. Doelman Lehmann verkijkt zich volledig op het schot van Misimovic.
71

Goal
Doelpunt van Zvjezdan Misimovic (Christian Gentner)

75
Vervangen Timo Gebhart
Ingevallen Elson

77
Mooi schot van Elson, doelman Benaglio van Stuttgart moet de bal even lossen maar dit is geen probleem