Speeldag: Speeldag 4
Stadion: EasyCredit-Stadion
Eintracht Frankfurt behoudt maximum van de punten
Christophe van den Boom

Eintracht Frankfurt is sterk begonnen aan het seizoen in de Bundesliga. Ze wonnen de drie openingswedstrijden van het seizoen en ook vrijdagavond haalden ze het van het Nürnberg van Timmy Simons. De wedstrijd eindigde op 1-2.

Nürnberg begon sterk aan het duel en versierde enkele kansen, maar het was Frankfurt dat op voorsprong kwam. Erwin Hoffer profiteerde van het zwak uitverdedigen van Nürnberg en knalde de 0-1 tegen de netten. Voor de rust had de Japanner Hirochi Kiyotake de gelijkmaker aan zijn voet. Hij zag zijn schot eindigen tegen de paal.

Na de rust schoot Takashi Inui de dubbele voorsprong tegen de netten. Een kwartier voor tijd kon de ploeg van Timmy Simons nog scoren via Sebastian Polter. Daarna gingen ze vlijtig op zoek naar de gelijkmaker, maar die kwam er niet.

Eintracht Frankfurt wint zo zijn vierde wedstrijd op rij en Nürnberg verloor vrijdagavond voor het eerst dit seizoen.