Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 7
De Bruyne scoort maar verliest tegen de laatste in stand
Christophe van den Boom

Kevin De Bruyne heeft met Werder Bremen een nederlaag geleden tegen FC Augsburg. De Rode Duivel scoorde opnieuw voor de Duitsers, maar verloor uiteindelijk met 3-1 tegen de laatste in stand.

Augsburg stond op een laatste plaats en dus was het voor Bremen de uitgelezen kans om op zoek te gaan naar een overwinning. Toch was het de thuisploeg die al na amper twee minuten op voorsprong kwam. Bremen reageerde na bijna twintig minuten via landgenoot Kevin De Bruyne. Hij knalde de gelijkmaker via een vrije schop binnen en maakte zo zijn derde treffer in dienst van de Duitsers.

Tien minuten later kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong via Stephan Hain. In de tweede helft ging het op en neer, maar twintig minuten voor tijd besliste Daniel Baler de wedstrijd.

Door de zege laat FC Augsburg de laatste plaats achter zich. Werder Bremen staat voorlopig twaalfde, maar kan aan het einde van deze speeldag nog lager komen te staan.