Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Weserstadion
Overzicht: Dertien goals in de Bundesliga
Sander De Graeve

In Duitsland staan vandaag zes wedstrijden op het programma. Vijf daarvan liepen zopas af. Lees alles over die wedstrijden in ons handig overzicht.

Bayern München - Hannover 96 2-0

Klik HIER voor het wedstrijdverslag

Bayer Leverkusen - Wolfsburg 3-1

In Leverkusen ging het lang gelijk op, maar in de tweede helft forceerde de thuisploeg de overwinning. Na de opener van Sam kon Olic de bordjes in evenwicht zetten voor Wolfsburg. Kießling bracht de thuisploeg op voorsprong na de rust. Wolfsburg probeerde nog te herstellen, maar na de rode kaart voor Luiz Gustavo was het kalf verdronken. Opnieuw Kießling prikte er aan het eind nog eentje bij.

Werder Bremen - Eintracht Frankfurt 0-3

Nog een rode kaart viel er op te tekenen in Bremen. Franco Di Santo zette al in de eerste helft zijn eigen ploeg een hak. Daarna was het simpel voor Frankfurt. Na twee goals van Kadlec besloot Prödl de bezoekers nog wat te helpen met een eigen doelpunt.

Mainz 05 - Schalke 04 0-1

Schalke klimt uit de kelder van het klassement na de uitzege op Mainz. Kevin Prince Boateng zorgde al in de eerste helft voor de enige treffer van de match.

Augsburg - Freiburg 2-1

Augsburg kon een scheve situatie helemaal op het eind nog rechtzetten. Het kwam in eigen huis 0-1 achter, maar Altintop kon iets later de stand in evenwicht brengen. Werner zorgde met een treffer in de laatste minuut voor dolblije supporters.