Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Britannia Stadium
Stoke verliest op Boxing Day
Kevin Vanbuggenhout

Stoke City, de club van Carl Hoefkens, ontving op 'Boxing Day' Sheffield Wednesday. In de eerste helft had Stoke niet veel te bieden. Andrews dreigde wel voor Sheffield Wednesday. Tien minuten voor rust gaf hij ook de assist voor het openingsdoelpunt. Andrews trapte de bal hard voor doel en MacLean duwde binnen.

Na de pauze ging het iets beter voor Stoke City. Hill kopte een hoekschop van Hendrie naast. Maar Sheffield liet zich verre van onbetuigd. Andrews gaf niet af. Schoten van Tudgay en Kenny Lunt werden afgeblokt. Toch scoorde Sheffield Wednesday nog een winnende treffer. De ingevallen Burton schoot de 1-2 binnen.

Carl Hoefkens speelde een hele wedstrijd, maar zijn Stoke City kon de punten niet thuis houden. Stoke zakt naar de achtste plaats in The Championship, maar heeft wel evenveel punten dan West Bromwich en Colchester.