Coventry City
hulHull City
Datum: 03/03/2007 16:00
Competitie: The Championship
Speeldag: Speeldag 36
Hull blijft in de problemen
Bert Van Houtte
| 0 reacties
Hull blijft in de problemen
Foto: © SC

Hull City raakt maar niet weg uit de gevarenzone, de Tigers blijven flirten met de degradatiezone. Ook afgelopen zaterdag kon men op het veld van Coventry geen stap vooruit zetten.

Hull verloor op het veld van Coventry met 2-0 en manager Phil Brown liet nog maar eens doorschijnen dat zijn team dringend uit een andere vaatje zal moeten tappen.  Hull maakte opnieuw te veel fouten om ook maar aanspraak te kunnen maken op een puntje.  Brown gaf dan ook toe dat Hull niet veel meer verdiende dan deze nederlaag.

Halfweg de eerste helft opende Micky Doyle de score en nog voor de rust wezen de bordjes al 2-0 aan.  Leon McKenzie was de doelpuntenmaker.  Dankzij de overwinning blijft Coventry zich in de middenmoot van de Championship handhaven.  Voor Hull is het stilaan vijf voor twaalf.  De Tigers blijven na dit weekend ook nog op een degradatieplaats staan.

Coventry City : Marshall, Virgo, Hawkins, Ward, Hall, Osbourne (89' Fadiga), Doyle, Hughes, Tabb (73' Birchall), Adebola, McKenzie (83' Mifsud).

Hull City : Myhill, Ricketts, Turner, Coles, Delaney, Parlour (76' Parkin), Ashbee (88' Welsh), Livermore (57' Marney), Forster, Windass, Elliott.