Volg de match tussen San Marino en België live, samen met vele andere supporters.

De Rode Duivels zijn stilaan klaar om aan de EK-kwalificatiewedstrijd te beginnen. We hebben er alvast een telraam bijgehaald. Hopelijk hebben we het nodig ook.
1
Rode Duivels trappen af
De bal rolt in het San Marino Stadium.
1
Na 57 seconden is de eerste kans voor de Rode Duivels. Batshuayi wordt knap diep gestuurd door De Bruyne, maar mist zijn schot.
4
De Belgen zijn nogal slordig aan de partij begonnen. Het is wachten op de eerste grote kans.
6
Nu verstuurt ook De Bruyne een zwakke pass. Bij de thuisploeg maakt de negentienjarige Nanni trouwens een bijzonder gretige indruk. Hij speelt voor Monopoli in de Italiaanse Serie C.
11
Na het slordige begin, gaan de Belgen nu rustig op zoek naar de ruimte. Ze dwingen een eerste hoekschop af, maar Alderweireld kopt slecht.
13
Bij San Marino zijn ze niet onder de indruk van de komst van de nummer één op de FIFA-ranking. Uiteraard plooien ze terug, maar als ze er de kans toe krijgen trekken ze toch ten aanval.
15
San Marino overleeft eerste kwartier
Na een kwartier staat er nog 0-0 op het scorebord. De Rode Duivels mogen stilaan een versnelling hoger schakelen. Al hebben ze uiteraard nog héél veel tijd.
17
Denayer krijgt alle tijd om in te schuiven en trapt op doel. Benedettini redt zonder al te veel moeite. Wel een goede poging van Denayer.
21
De Bruyne en Tielemans zouden het spel moeten verdelen van op het middenveld, maar zijn momenteel nog veel te slordig om echt voor gevaar te zorgen.
23
San Marino lijkt zich naar een goede kans te counteren, maar Denayer lost het slim op.
25
De Belgen hebben op dit moment 84 procent balbezit. Het blijft echter wachten op de eerste échte kans.
26
Batshuayi trapt op doel, maar Benedettini redt zonder al te veel moeite.
27
Mularoni is zowaar dicht bij de 1-0. Courtois redt.
30
San Marino krijgt een vrije trap rond de Duivelse zestien en is opnieuw gevaarlijk na een rommelige fase. Dit eerste half uur had wellicht niemand in België verwacht.
32
Januzaj raakt de lat
Een mislukte voorzet van Januzaj raakt de lat. Hier komt de thuisploeg dan weer goed weg.
35
Nee, het scorebord in deze livezone is niet stuk. Tien minuten voor de rust staat het nog 0-0. Benedettini moet nu wel opnieuw ingrijpen op een schot van Batshuayi. De daaropvolgende hoekschop levert niets op.
39
We gaan stilaan naar de rust. Kunnen de Rode Duivels nog met een voorsprong de kleedkamer induiken?
41
 Gele kaart voor Davide Simoncini

41
De Belgen krijgen een vrije trap op een aardige plek. Vertonghen trapt in de muur.
43

Penalty
Penalty voor België
De Rode Duivels krijgen een strafschop na duidelijk handspel van Palazzi.
43

Goal
Doelpunt van Michy Batshuayi (Onbekend Onbekend)
Batshuayi brengt de Belgen op slag van rust op voorsprong. Hij zette een strafschop koelbloedig om.

Scheidsrechter
Rust
San Marino - België: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:34
Belgen gaan rusten met bescheiden voorsprong
De Belgen staan halverwege op een 0-1 voorsprong. Lange tijd leek San Marino de rust te halen met een brilscore, maar twee minuten voor de pauze zette Batshuayi een strafschop om.
46
De tweede helft is op gang gefloten. Tonen de Rode Duivels nu een ander gelaat?
48
Carrasco trapt op doel, maar doet dat veel te centraal. Geen probleem voor de thuisdoelman.
51
België gaat nu toch op zoek naar de 0-2. Ze schakelen een versnelling hoger dan in de eerste helft, maar kunnen heus nog wel een paar keer schakelen.
53
Batshuayi stuurt Januzaj diep, maar die slaagt er niet in om zijn man te passeren en begaat nadien een overtreding.
55
Vervangen Divock Origi
Ingevallen Dries Mertens

55
Origi en Januzaj moeten naar de kant voor Chadli en Mertens. Overtuigend was de prestatie van Origi en Januzaj allerminst vandaag.
56
Vervangen Adnan Januzaj
Ingevallen Nacer Chadli

57

Goal
Doelpunt van Dries Mertens (Nacer Chadli)
Chadli levert met zowat zijn eerste baltoets meteen een assist af voor de eveneens net ingevallen Mertens. De zege kan de Belgen nu echt niet meer ontglippen.
63

Goal
Doelpunt van Nacer Chadli (Onbekend Onbekend)
De thuisdoelman laat een bal te simpel glippen. Chadli profiteert en maakt er 0-3 van.
65
Mertens zwiept de bal voor doel. Het leer wordt in hoekschop gewerkt.