We zijn er aan begonnen. Negen zullen de Belgen er in principe niet maken vandaag. Maar we mogen toch hopen op een handvol goals.
Vertonghen verstuurt een heerlijke bal richting Mertens, maar die laat zich iets te simpel van de bal zetten in de vijandige zestien.
7
De beginfase is behoorlijk rommelig te noemen.We wachten op een eerste echte kans.
9
Kazachstan is duidelijk niet van plan om zich naar de slachtbank te laten leiden. Het eerste schot op doel is zowaar van de thuisploeg.
11
 Gele kaart voor Michy Batshuayi

11
Batshuayi gaat als eerste op de bon. De spits van Chelsea heeft het niet onder de markt voorlopig.
15
Mertens trapt hoog over. Het eerste kwartier zit er intussen op en is best flauw te noemen.
21

Goal
Doelpunt van Michy Batshuayi (Dennis Praet)
Batshuayi raakte nog geen bal goed, maar opent wel de score. Via Mertens belandde de bal bij Praet, die de bal knap voor doel gooide. 0-1.
27
De Belgen dwingen een tweede corner af. Gevaar levert die niet op.
32
We zijn een half uur ver. Indrukwekkend is de wedstrijd allerminst, maar de duivels staan wel op voorsprong. Kazachstan kan daar voorlopig heel weinig tegenover zetten.
36
 Gele kaart voor Georgiy Zhukov

38
Kazachstan komt nog eens in de buurt van Courtois, maar Fedin kan niet afwerken. Krijgen we nog een goal te zien voor de rust?

Scheidsrechter
Rust
Kazachstan - België: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
15:47
We gaan rusten na een erg flauwe eerste helft. Michy Batshuayi scoorde halverwege de eerste helft het enige duivelse doelpunt.
46
De tweede helft is op gang gefloten met dezelfde 22 pionnen.
51
Kazachstan lijkt ook in deze tweede helft niet meteen op zoek te gaan naar de gelijkmaker. Zijn ze bang voor een San Marino-scenario?
54

Goal
Doelpunt van Thomas Meunier (Eden Hazard)
Meunier verdubbelt de score. Eden Hazard verstuurde een heerlijke lange bal, de PSG-verdediger werkte koelbloedig af.
57
 Gele kaart voor Sergiy Maliy

57
De Rode Duivels gaan eindelijk op het gaspedaal staan. Krijgen we snel een derde treffer?
61
Vervangen Gafurzhan Suyumbayev
Ingevallen Yan Vorogovskiy

62
Ook Hazard wil zijn doelpuntje meepikken. Zijn schot gaat jammer genoeg in het zijnet.
65
Batshuayi bedient Mertens, maar die kopt over.
69
Batshuayi is dicht bij zijn tweede, maar laat de kans liggen. België is zonder goed te spelen al drie niveaus te sterk voor Kazachstan.
71
Vervangen Maxim Fedin
Ingevallen Yuriy Pertsukh

73
Thorgan Hazard is dicht bij de 0-3, maar stuit op Nepohodov. Knappe redding.
77
Geloof het of niet, maar Kazachstan komt eens op de Belgische helft. Een hoekschop levert uiteindelijk niets op.